Hava puslu

  • 14.12.2018 00:00

 Birkaç gün içinde olanları sıralayalım:

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, bir trafik polisi tarafından vurularak şehit edildi. Katil İsmail Hakkı Sarıcaoğlu'nun motivasyonunun 'tayin talebinin reddi' olduğu bazı medya organlarında yer alırken, Verdi'nin 15 Temmuz gecesi Üsküdar'da kahramanca direndiği ve halkı sokaklara davet ederek organize ettiği de not düşülmeli. Çengelköy darbe davasında kararın açıklanmasından saatler sonra şehit edilen Verdi, daha önce de sosyal medyada 'cü hesaplarca hedef gösterilmişti.
Muhalif bir televizyon kanalının sunucusu, halkı sokağa çıkmaya, sarı yelekliler kalkışmasını Türkiye'ye taşımaya çağırdı.
Yerel mahkeme, Kızılay'ın kayyım eliyle olağanüstü genel kurula götürülmesi kararı aldı. Kızılay Başkanı, bu kararın dernekteki FETÖ'cülerin tasfiye edilmesiyle ilgili olduğunu söyleyerek mücadelelerinin üst mahkeme nezdinde sürdürüleceğini ve çalışmalarının aksamayacağını ilan etti.
Cumhurbaşkanı'nın da ikâmet ettiği Kısıklı'da bulunan ve Rizeli bir işadamına ait olan bir holdingin bahçe duvarındaki şüpheli paket ihbar edildi.
Ana muhalefet lideri Kılıçdaroğlu, görevi haklı talepleri siyaset içinde temsil etmek iken, sokağa çıkmayan işçilere hakaret ederek, "İşçiler meydana çıkmıyorsa, o işçiler işçi değildir" diyerek yine sokağa çıkma çağrısı yaptı.
 ile Mücadele Özel Temsilcisi McGurk, 'deki DEAŞ varlığının %1'e indiğini ama DEAŞ bitse bile ABD'nin Suriye'den ayrılmayacağını ve 'lileri 'güvenlik gücü' olarak eğitmeye devam edeceklerini açıkladı. İlerleyen saatlerde Başkan Erdoğan, "Suriye'de DEAŞdiye bir tehdit yoktur. Bu, artık bizim için bir masaldır" diyerek Fırat'ın doğusuna askerî bir harekât başlatılmasına günler kaldığını açıkladı.
Türkiye Uzay Ajansı kuruluş kararnamesi Resmî Gazete'de yayınlandı.
Ankara'da meydana gelen tren kazasında, içlerinde ülkemizin önemli uzay bilimcilerinden Profesör Berahitdin Albayrak'ın da bulunduğu dokuz vatandaşımız hayatını kaybetti. Trenin güzergâhında neden kılavuz lokomotifin bulunduğu, hattı kontrol etmesi gereken otomasyon sisteminin neden çalışmadığı gibi soruların cevaplanması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, soruşturma kapsamında şu ana dek üç kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
Büyükçekmece Adliyesi'ne bomba ihbarında bulunuldu ve adliye boşaltıldı.
Tüm bunlar, aralarında sadece saatlerin bulunduğu, birkaç güne sığan gelişmelerdi. Seçimlere normal şartlarda ve sadece siyasetin konuştuğu bir ortamda girmemize izin verilmeyeceğini hissettiren gelişmelerdi. Hava puslu...

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums