Zeyrek: Yıldırım, umudunu Ordu Valisine ve Buca Kaymakamına bağlamış

Zeyrek: Yıldırım, umudunu Ordu Valisine ve Buca Kaymakamına bağlamış
15.06.2019 - 13:39
789

 Millet İttifakı'nın CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Ordu Havaalanı’nda VIP salonu girişinde valilik talimatıyla engellenince valiye hakaret ettiği iddialarına ilişkin gündem medyada tutulmaya devam ediyor.

Olayın üzerinden günler geçmesin rağmen hakaret iddiasının olduğu görüntülerin başta Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve hükümet temsilcileri ile AKP’nin İBB adayı Binali Yıldırım tarafından üzerine konuşulduğuna dikkat çeken Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, Yıldırım’ın seçime dair umudunu bu olaya bağladığını ifade etti.

“Başbakanlık, TBMM Başkanlığı gibi görevlerde bulunmuş bir siyasetçi olarak Yıldırım, umudunu Ordu Valisi'ne ve Buca Kaymakamı'na bağlamış” diyen Zeyrek’in ‘Yıldırım’da aynı hataya mı düştü?’ başlıklı yazısındaki ilgili kısım şöyle:

‘UMUDUNU ORDU VALİSİNE VE BUCA KAYMAKAMINA BAĞLAMIŞ’

“Haber bültenlerinde ne konuşulduğu, kimin ne dediği pek de anlaşılamayan bir görüntü defalarca döndürülüp, “Valiye … dedi” diye alt yazılarla veriliyor. Gazeteler çarşaf çarşaf yayınlıyor. Cumhurbaşkanı, Bakanlar, gazeteciler, herkes diline dolamış bu konuyu konuşuyor.

Türkiye'de 12 yıl Ulaştırma Bakanlığı yapmış, her projenin altında imzası olduğunu göğsünü gere gere söyleyen, Başbakanlık, TBMM Başkanlığı gibi görevlerde bulunmuş bir siyasetçi olarak Yıldırım, sanki kendisini anlatması yetmeyecekmiş gibi, umudunu Ordu Valisi'ne ve Buca Kaymakamı'na bağlamış:

“İmamoğlu'nun Ordu Valisi'ne (…) dediği kanıtlansa da Yıldırım'ın oyları artsa. Buca Kaymakamı İstanbul seçmenini ikna etse de Yıldırım seçimi kazansa…”

Her zaman söylerim. İyi bir siyasetçi kendisini ve projelerini anlatır. Kötü siyasetçi rakibini kötüler. Türkiye'de uzun zamandır siyasetçiler rakiplerini kötülemeyi tercih ederek seçim kampanyası yapıyorlar. Peki işe yarıyor mu? Elbette ki hayır.

Yarasaydı, 31 Mart'taki Ankara seçimlerinde bir senet yüzünden hedef tahtasına konulan Mansur Yavaş kaybeder, kendisini anlatmak yerine bilgisayarından yüzlerce çocuk pornosu videosu çıkan birinin iddialarına dört elle sarılarak Yavaş'ı hedef alan Mehmet Özhaseki kazanırdı.”

‘YILDIRIM 23 HAZİRAN AKŞAMI BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAYABİLİR’

Zeyrek, iktidar ile muhalefet partilerinin protokollerine yönelik ayrımcı tutumu da eleştirdiği yazısında şunları kaydetti:

“Çok merak ediyorum, Ordu Havaalanı'nda o olayların yaşandığı gün, Erzincan Havaalanı'nda Vali Binali Yıldırım'ı karşılamaya gidenlerin önüne polisleri dizse ve aprona sokmasaydı ne olurdu? Sivil Havacılık Kuralları gereği yapması gereken kimseyi aprona sokmamak olduğu halde Vali'nin başına neler gelirdi? Temiz siyaset tarzını her zaman beğendiğim, sıkça övdüğüm Yıldırım, rakibine yönelik bu kara propaganda kampanyasına bel bağlamışsa, 23 Haziran akşamı büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilir. Benden söylemesi.”

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums