Oral Çalışlar: Kandilden değişik sesler mi çıkıyor?

Kürtçe ve Türkçe yayın yapan (Mesud Barzani’ye yakın sayılan) haftalık Bas gazetesinde, Kandil cephesindeki gelişmelere

Oral Çalışlar: Kandilden değişik sesler mi çıkıyor?
22.02.2017 - 12:40
1615

 Kürtçe ve Türkçe yayın yapan (Mesud Barzani’ye yakın sayılan) haftalık Bas gazetesinde, Kandil cephesindeki gelişmelere ilişkin bir haber-analiz yer aldı: Kandil’deki bir grup PKK’lı yönetici, “hendek siyaseti”nin başarısız olduğunu açıktan dile getiriyor. 2013 koşullarına yeniden dönmek istiyorlar:

“Bas Gazetesi’nin ulaştığı PKK’li kaynak, bir grup KCK yöneticisinin 7 Haziran 2016 seçimleri sonrasında devlet ile yaşanılan çatışmaları doğru bulmadıklarını, KCK’nin çatışmaları şehir merkezlerine taşıma stratejisinin Kürt halkına büyük zarar verdiğini, PKK’nin HDP’nin genel seçimlerde elde ettiği başarıyı desteklemesi ve HDP’nin AK Parti ile koalisyon hükümeti oluşturması gerektiği yönünde özeleştiriler yaptıklarını iddia ediyor.”

Türkiye 

Habere göre; KCK yöneticileri arasında, hararetli tartışmalar sürüyor. ‘Barış ortamının yeniden sağlanması için gerekli zeminin oluşturulması’ görüşünün de, örgütte oldukça ağır bastığı belirtiliyor...

Hükümet yetkililerinin; HDP’ye, 'PKK’nin silahlı unsurlarını Türkiye’den çıkarması gerektiğini, silahların bırakılmasıyla beraber operasyonların duracağını kaydettiği' söyleniyor.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums