Nuray Mert: Hurma ağacının gölgesinden ayrılırken…

Diken’de yazmak, son zamanlarda içime en çok sinen şey oldu. Tuhaf olan, e-medya olayına fazlasıyla uzak bir okuyucu olmam.

Nuray Mert: Hurma ağacının gölgesinden ayrılırken…
27.03.2015 - 17:55
1752

 Diken’de yazmak, son zamanlarda içime en çok sinen şey oldu. Tuhaf olan, e-medya olayına fazlasıyla uzak bir okuyucu olmam.

Yıllar önce, sevgili Kürşat Bumin beni Bilgi Üniversitesi bünyesinde medya takip-kritik sitesi olarak kurulan Medyakronik’e yazmaya davet ettiğinde de durum aynıydı; “Sen okumayacaksın, yazacaksın” demişti. Büyük bir zevkle yazdım ve köşe yazmaya bu yolla geçiş yaptım. O nedenle hep, “Beni köşe yazarı yapan Kürşat Bumin’dir” derim.

Diken’de büyük bir zevkle yazdım

Yıllar sonra, eski ortak gazetemiz Radikal’in eski yazı işleri müdürü sevgili Erdal Güven, Diken’de yazmamı teklif edince yine yanı şeyleri söyledim ve de yine çabucak ikna oldum. Arkadaşlarımın teşviklerine güvenirim, bu kez de aynı şey oldu.

Diken’de büyük bir zevkle yazdım. Ve yine tarih tekerrür etti…

Ben Diken’deki hurma ağacının gölgesinde mutlu mesut yazarken, başta Can Dündar olmak üzere pek çok arkadaşım, bu sefer Cumhuriyet’te yazmam için beni ikna etti. Şimdi bir kez daha yazılı medyaya geçiş yapıyorum.

Ara sıra hurma ağacımın gölgesinde buluşuruz diye düşünüyorum

İtiraf edeyim, Diken’den ayrılmam zor oldu. O nedenle bu geçişi mutlak bir ayrılık olarak görmek istemiyorum. Ara sıra hurma ağacımın gölgesine döner, sizlerle buluşurum diye düşünüyorum.

Bu karar verme sürecinde uzun bir süre bir şey yazmadım. Bu nedenle sizlerden özür diliyorum. Kararsızlık, ara verme ihtiyacı derken işi tembelliğe vurdum.

Doğrusu yazmamak, sadece okuyucu olmak da pek keyifli. Biraz daha sürse, iyice rehavete kapılabilirdim. Şimdi silkinip Cumhuriyet’te yazmaya başlayacağım. Allah utandırmasın!

Hem ağlarım hem giderim

Elveda demek zor geliyor… O nedenle başta Erdal Güven olmak üzere Diken ekibine çok çok teşekkür edip konuyu kapatayım en iyisi. Kısacası, ‘Hem ağlarım, hem giderim’ oldu.

Bu arada, yazarı olmayı bıraktığım Diken’in iyi bir okuyucusu haline geldim. Benim gibi daha akıllı telefona bile ikna olmayan biri için ekrandan haber okumak büyük adım oldu.

Sizlerin de bir özgür medya alanı olarak Diken’i takibe devam edeceğinizden eminim.

Ara sıra görüşmek umuduyla…

DİKEN

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums