Merkez Bankası etkisi uzun sürmedi; dolar 3,79 ile yeni rekorunu kırdı

Merkez Bankasından üst üste rekor kıran dolara karşı hamlesi sonrası biraz da olsa gerileyen dolar yeni rekorunu kırarak 3,7929 seviyesine geldi.

Merkez Bankası etkisi uzun sürmedi; dolar 3,79 ile yeni rekorunu kırdı
10.01.2017 - 23:50
2076

 Merkez Bankası'ndan üst üste rekor kıran dolara karşı hamlesi sonrası biraz da olsa gerileyen dolar yeni rekorunu kırarak 3,7929 seviyesine geldi. 

Merkez Bankası'dan yapılan açıklamada "Yabancı para zorunlu karşılık oranları tüm vade dilimlerinde 50 baz puan indirilmiştir. Bu değişiklik ile finansal sisteme yaklaşık 1,5 milyar ABD Doları ilave likidite sağlanmış olacaktır" denilmişti. Haftanın ilk işlem gününde Türk lirası karşısında yukarı yönlü bir açılış yapan dolar/TL 3.74 ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördükten sonra gerilemişti. 

Bloomberg HT’nin haberine göre, Dolar/TL salı günü akşam saatlerindeki işlemlerde rekor tazeledi. Dolar, Türk Lirası karşısında TSİ 22:24'te 3.7938'e tırmanarak tüm zamanların rekorunu tazeledi. Euro/Dolar kuru ise 4 seviyesini aştı. Dolar/TL 'de yukarı yönlü hareket yüzde 2'yi aştı. 

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums