Müslümanların Trump’ın iftarına ihtiyacı mı var?

  • 30.06.2017 00:00

 Bilen biliyor, bilmeyen de öğrensin ki dünyanın bir kesim insanı öyle bir israf içinde yaşıyor ki, insanlık AB ülkeleri gibi yaşarsa bu dünyanın nimetleri yetmiyor bir dünya daha lazım, eğer ABD gibi yaşarsa iki dünya daha gerekir.

Ramazan ayında ABD’de yaşayan Müslümanlara iftar verilerek göz boyaması da ayrı bir hadise, 21 yıldır gelenek haline gelmişti, adam bu iki yüzlülüğü ortadan kaldırdı, zaten aldatmacaydı.

Eğer ABD başkanı adam olsaydı önce diyecekti ki, “neler oluyor beyler, bu ne israf! milyonlarca insan açlıkla mücadele ederken bu tarz bir yaşam neyimize yarın ruz-i mahşerde Yüce Allah’a ne hesap vereceğiz?”

Hatırlarsanız Türkiye’nin Dayarbekir şehrinde de bir iftar vermek istedi ABD’din Adana konsolosluğu tarafında hemşerilerimiz “bu kadar da olmaz” diyerek tepki gösterdiler, iftar çadırını dağıttılar.

Belki diplomatik açıdan doğru değildi ama mazlum bir insanın ondan başka yapacağı bir şey de yoktu, o zaman bir demokratik kitle örgütünün Diyarbakır il başkanı vasfımla tepki göstermeme rağmen içimde mutlu oluştum.

Her şehirde olduğu gibi Diyarbekir halkının da hataları günahları vardır, ama haksızlığa karşı sesini yükseltmesi takdire şayandır.

Zaman geldi Devletin zulmüne hayır dedi,

Zaman geldi PKK’nin zulmüne hayır dedi,

Zaman geldi ABD’nin yanlışına hayır dedi/diyor.

Şu anda Hükümetin yaklaşımına dahi temkinli yaklaşıyor. Türkiye Cumhuriyeti bu vatandaşların gönlünü fethetmiyor ki dünyayı fethetsin.

Şu Trump denen adam, seçim kampanyasından başlayarak sorun üstüne sorun üretti, bu adamın bir kuyruk acısı vara ama bakalım ne çıkacak?

Bu insan kılıklı herif daha seçim kampanyasını yürütürken bile “ben Müslümanları ABD’ye sokmayacağım” demiyor muydu? Sanki ABD’ye çok ihtiyacımız varmış. Yahu hele siz vatan topraklarımızdan elinizi çekin, bizim oralara gelmeye hiç niyetimiz yok zaten.

Aslında dünyanın senin gibilerine kapısını kapatması lazım.

Senin ülken Pentagon’un planlarıyla Yahudi destekli İngiliz aklıyla  dünya üzerinde planlar yapıyor, 800 milyarlık bir savunma, savaş bütçesiyle dünyanın yedi kıtasına kan revan saçarak isteğine göre dünyaya  ayar veriyor.

Yakın tarihte Afganistan, Irak ve Somali de Suriye’de… marifetinizi gördük dünya menfaatine endeksli, insanlığın yok sayıldığı politikanızın nasıl da işlediğini ibretle izliyoruz.

Şu anda elinde Kürtler kalmış onlarında başına bir bela getirmek üzeresiniz öz vatanlarında onları birbirine düşürüyorsunuz, İslam düşmanı politikalarınızla.Bulmuşsunuz bir ucuz asker, parmağında oynatıyorsunuz.

Çekin elinizi orta doğunun üzerinden,

Çekin elinizi İslam dünyasının üzerinden,

Çekin elinizi dünyanın yönetim mekanizmasından,

Daha düne kadar siyah-beyaz insan sınıflandırmasını yapıyordunuz, güya bir siyahi başkanınız oldu o yumuşak haliyle dünyanın düzenini alt üst etti sen de nasıl olsa “dünyanın horozu benin” diyerek ileri geri hareket ediyorsunuz, insanlık alemi senin de notlarını alıyor.

Ne biçim bir eğitim siteminiz var ki insan kavramını zihninizden çıkarıyor, para pul, dünya menfaati söz konusu olunca tüm insani değerleri feda edebiliyorsunuz.

Hani insan eşrefi mahlukattı,

Yüce Allah “bir insanı haksız yere öldürmek tüm insanlığı öldürmüş gibi, bir insanın hayatını kurtarmak tüm insanlığı kurtarmış gibidir” diyor.

Senin inandığın  ilahi kitabın on emrin birinde “insan öldürmeyeceksin”  diyor, bu insan dediği sadece ABD vatandaşından ibaret mı sanıyorsunuz.

Benim tüm dünyaya bir tavsiyem var gelin;

ADB yönetimine karşı baş kaldıralım,

ABD’nin bu emperyalist yayılmacı politikasına hayır diyelim,

ABD yönetimini ABD vatandaşlarına şikayet edelim,

Artık ABD’nin şu çarpık yönetiminin çarkına çomak sokmanın zamanı gelmiştir, bu fırsatı kullanmazsak hepimiz sorumlu oluruz olup biten bu sıkıntılardan ona göre.

Muhterem vatandaşım benim bu sitem dolu yazımı küçümsemeyin, kimin elinden ne geliyorsa onu yapmakla yükümlüdür, benim katkım budur.

Sizin de elinizden ne geliyorsa esirgemeyin bence.

 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums