Koca Yusuf’un Katilleri Kimdir? Ey Devlet!

  • 2.02.2015 00:00

 Toplum olarak bir kimseyi, bir kurumu, bir örgütü hedef haline getirip malum deyimle “Günah keçisi” yapmakta çok becerikliyiz, ama onların yan ürünlerinden haberimiz yok..

Gün ortasında Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde trafik polislerimiz saldırıya uğruyorsa, Dağ kapı meydanında bir eczacı vatandaşımız gün ortasında öldürülüyorsa ve her iki elim hadisede de katil/katiller elini kolunu sallayarak kayıplara karışıyorsa burada bir ihmal var kardeşlerim.

Bir kaç gün önce Diyarbakır emniyet Müdürü görevden alındı, yenisi göreve başladı mı başlamadı mı bilmiyorum fakat bu birkaç günde bu iki vahim olay yaşandı.

Vahim diyorum çünkü dertli olduğu kadar bir de şüphe uyandırıyor, acaba bu olayların gerisinde bir bit yeniği mi var diye.

Daha önce yine “kaza var” ihbarı ile polisler şehitlik semtinde vurulmuştu, bunun üzerine hiç mi bir tedbir alınmadı? Bu tehlikeli süreçte bu tür ihbarlarda bir öncü birlik gönderilemez mi? Polis polisi koruyamaz mı? Trafik polisinin belindeki bir beylik tabancası dışında silahı mı var ki kendini koruyabilsin, ayrıca trafik polisi o anda çatışmaya karşı ruhen hazırlıklı değil, burada bir ihmal yok denilebilir mi?

Gün ortası saat 15:00 sularında Dağ kapı meydanında namaz kılmaktan eczanesine dönen “Koca Yunus” orta yerde vuruldu, onun da katili yakalanmadı. Halbuki, o meydan günün her saatinde en az yedi emniyet mensubu tarafından gözetlenmeliydi, burada cinayet işleyip kayıplara karışan kimse şu mesajı veriyor; “ben şehrin her semtinde, istediğim zaman istediğim kişiyi vurabilirim” demektedir.

Yusuf Koca bir dönem AK parti Diyarbakır gençlik kolları başkanlığını yaması hasebiyle bir siyasi kimliği de vardı, buna rağmen sevenleri çok, hayıflananları çoktu.

Taziyesine gittim yüzler oturuyorsa yüzler de ayaktaydı. Bu katil ya da katiller insan iseler yaptıklarından utanmaları ve emniyete teslim olmaları lazım. Aslında sadece “Koca Yunus” un taziyesine gelenler sesini yükseltirlerse bu bela Diyarbakır’ın üzerinden kalkar inancındaydım, çünkü taziyesinde Diyarbekir’in ruhunu gördüm.

Sosyal medyadaki paylaşımlardan epey barışçıl söz ve faaliyetleri olduğu anlaşılmaktadır.

Bir değerdi dünyaya gönderilmişti ve bir defolu vatandaş tarafından katledildi, bu konuda emniyetin ihamını görüyorum.

Onun için diyorum ki “Bu cinayetlerin katilleri bulunmalıdır ey devlet!” bu ülkeye bu bölgeye eski günlerin gelmesine bu millet tahammül edemez haberin ola…

Öyle bir niyetin varsa sen de birlikte yok olacaksın, haberin olsun. “Koca Yunus” duyduğumuz kadarıyla 10 gün önce, tehdit ediliyorum diye emniyete haber veriyor bir güvenlik görevlisi gözlemci olarak eczane civarıma görevlendirilmiyorsa vay halimize..

Allah beterden korusun, sevdiklerine sabır, selamet, kendisine suçsuz yere vurulan trafik polislerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums