Referandum.

  • 19.09.2017 00:00

 New York'tayız. Nereden bakarsanız bakın bir korku, bir gerginlik var. Her yer polis, her yer güvenlik. Küresel savaşın izlerini tespit etmek görebilen için hiç zor değil. Konuşulan çok şey var buralarda...

Açalım...

Amerika Birleşik Devletleri ya batacak ya Yeni Dünya'nın tek süper gücü olacak...

ABD'nin Eylül 2017 itibariyle dış borcu 20 trilyon doları aştı...

Büyük para! Peki bu borç kime?

Şirketler üzerinden gitmeye veya bankalarla ilgili detaylı açıklamalar yapmaya gerek yok. Amerika Birleşik Devletleri'nin 20 trilyon dolarlık borcunun 17.3 trilyon doları Rothschild ailesine.

Şimdi kişisel olarak borçlu olduğunuz birine savaş ilan edebilir misiniz? Elbette hayır. Onun isteklerini uygulamak zorunda kalırsınız. Rothschild ailesi, 17.3 trilyon dolarla, Amerika Birleşik Devletleri'ni satın alıyordu. Eğer Hillary Clinton başkan seçilseydi, Eylül 2017 yani bugün ABD'nin tapusu Rothschild ailesinin olacaktı. Bu kulağa inanılması zor bir hikaye gibi gelebilir ama gerçekler böyle. Steve Bannon geçtiğimiz gün televizyondaydı. Bulun, izleyin! Bakalım yazdıklarımızla Bannon'un sözleri arasında tek cümle fark var mı!

Devam...

Şimdi Washington'ın arkasındaki güç yani Pentagon, bu borcu ödemeye kararlı. Ancak nakit para ile değil. Borçlu oldukları Rothschild ailesini bitirerek! Mafya gibi değil mi! Pentagon sadece bu yolla bağımsız kalacaklarını düşünüyor!

Bunun için en kolay yol Yeni İpek Yolu... Eğer Pentagon Yeni İpek Yolu'nu ele geçirmeyi başarırsa Rothschild ailesi batar. Hatta ülkedeki Rothschild destekçisi işadamları da tutuklanır. Bununla da kalmaz ailenin en güçlü isimleri Jacob Rothschild, Sir Evelyn Robert Adrian de Rothschild, David Rene James de Rothschild, Edouard de Rothschild de cezaevine girer.

Dünyayı yöneten isimlerin cezaevine girme riski, 500 yıl sonra ilk kez günümüzde oluştu. Kimilerine göre imkansız gibi görünen bu durum, Stratfor'un raporlarında 'olabilir seçenekler' arasında gösterildi. Çünkü Trump sonrası ABD'nin tekrar eski sisteme geçmeyeceğini kimse garanti edemiyor. O nedenle Trump'ın görevde bulunacağı süre yani 2020 Ocak 20'ye kadar Rothschild ailesi bitirilmek zorunda. Tabi bu onların hedefi...

Ailenin güçlü olduğu ülkelere Pentagon saldırısı düzenlenecek. Ki düzenlenmekte. İngiltere, Fransa, Çin, İspanya, Katar, Güney Afrika için zor günler başladı. İngiltere ve Fransa'daki terör saldırılarını sıradan terör olayları olarak görmek büyük bir hata olur. Bizdekileri de... Bunların hepsi son derece özenle hazırlanmış Gladyo operasyonlarıydı. Yani NATO saldırılarıydı. Ne Fransa ne de İngiltere, Türkiye kadar cesaretli karşılık veremedi.

Türkiye, S-400 kararı ile NATO'ya savaş açtı. "S-300 alan Yunanistan NATO'ya savaş açmış olmuyorken Türkiye bunun bir üst modelini alınca nasıl savaş açar" sorusunun cevabı da basit.

Yunanistan'taki S-300'lerin komutası NATO askerlerine bağlı. Ancak Türkiye'de bu böyle olmayacak.

İngiltere ve Fransa, Türkiye kadar rest çekmese de onlar da çok özel önlemler aldı. İngiltere, hava savunma sistemlerini tamamen NATO dışı yazılımlarla değiştirdi. BAE Systems, 2017 yılının ilk günlerinde başladığı çalışmayı tamamladı.

Fransa da bazı NATO ülkelerinde kullanılan SAMP/T Hava ve Füze Savunma Sistemi'nin yazılımlarını değiştirdi ve kendini güvenceye aldı.

NATO'ya üye olmalarına rağmen sistem dışına çıkan Türkiye, Fransa ve İngiltere'nin terör saldırılarıyla karşı karşıya kalması tesadüf değil. NATO; sistem dışına çıkanlara ders vermek için Pentagon ve CIA destekli terör saldırıları organize ediyor. Bundan sonra da artarak devam edecek. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın.

Türkiye, Fransa ve İngiltere'nin Ortadoğu adımları da Pentagon'un bu üç ülkeyi hedef almasının nedenlerinden biri. Uzun zamandır Ortadoğu'da var olan Fransa, Türkiye ve İngiltere, gelecekte de var olmak zorunda. Aksi durumda, yok olma süreçleri başlar! Bu nedenle gereğini yapıyorlar.

Rahatsız olan PENTAGON!

Pentagon mesela Fransa'da iç karışıklık çıkartabilecek güce sahip.

Hem Türkiye'de hem de Fransa'da bu denendi. Fransa'da yaşayan Afrikalılar'ı sokağa dökmek, ABD'de sıradan bir maç izlemek kadar kolay. Bizde de KOBANİ olaylarıyla ilk adımı attılar.

Ancak sonra hüsran yaşadılar.

Yani Türkiye farklı...

İngiltere'de ise ırkçılık temelinde bir iç karışıklık çıkartıp ardından, İskoçya ve Galler'de heyecanı yükseltmek pek zor değil. Pentagon bunu yapabilir.

Ortadoğu'da birçok ülkeyi bölmeye çalışırken, Avrupa'da da bazı adımlar atacaklar. Hem Britanya hem Pentagon karşılıklı olarak İÇLERİNİ kaşıyacaklar... İngiltere, Türkiye, Fransa'yı içerden karıştırmak isteyen ABD, İspanya için de adımlar attı.

Katalanlar, ABD'ye güvendikleri için ilk kez sesleri bu kadar çok çıkmaya başladı.

1 Ekim'deki referandum gerçekleşmezse bile, İspanya ile Katalanlar arasında karışıklık ciddi boyutlara ulaşacak. Ülkedeki diğer unsurlar da ayağa kalkacak yakında...

Emir uzak yerden çünkü... Pentagon aldığı borcu vermemek için AİLE ile iyi ilişkiler kuran her yeri karıştırmak istiyor.

Ya da bölmek! Katalanlar, eğer ayrılmayı başarırsa arkasından diğerleri gelecektir. Zira 17 özerk bölge var!

Ekonomik kriz yaşayan İspanya'nın bu ayaklanmaya karşı koyması da pek mümkün değil. Kuzey Irak'taki referandumu, Katalanlar'ın adımlarından farklı düşünemeyiz. Düşünmeyin! Bir tarafta Pentagon, NATO, CIA ve FBI ile birlikte 10'un üzerinde istihbarat birimi... Diğer tarafta ülkeler ve istihbarat kurumları. Masada kazanan tarafın kim olacağını yakında net olarak göreceğiz.

Bir yanda ABD diğer yanda onlarca ülke... Karşı taraftaki ittifak sıkı olursa PARANIN gücüyle ABD çok ama çok zor günler yaşar. Aksi durumda aynısını karşı tarafa yaşatır... Bugünlerde referandumlar, ayrılıklar ve ittifaklar konuşuluyor... Bunun bir sonraki adımı elbette savaşlar olacak. Zaten dünya hızla buraya gidiyor... Şimdi güçler elense çekiyor. Yakında mücadele iyice şiddetlenir... New York'taki toplantılar bitsin. Her şey daha net ortaya çıkacaktır... Etraftaki siren sesleri kesilsin, olan biteni daha rahat duyarız....

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums