Olağanüstü hal!.

  • 20.07.2017 00:00

 DÜNYA hiçbir zaman kendi haline bırakılmaz. Her dönem büyük güçler çıkar ve kendi modelini getirir. Karşı duranları da süpürür götürür! Tarihe bakıldığında 50 ve 100 yıllık süreçlerde bu yırtılmaları, değişimleri, devrimleri görürüz. İçinden geçtiğimiz dönem de aynısı! İKİNCİ BÜYÜK SAVAŞ'tan sonra başlayan kımıldamalar, karşılıklı yoklamalar, şimdi yerini savaşa bıraktı. Ve bu savaş kısa zaman sonra gerçekten öngörülemez olacak.

Nasıl sonuçlanacağını kimse de bilemez!

Kaç kez yazdığımı ben de hatırlamıyorum! Asıl büyük savaşın ABD ile İngiltere arasında olduğunu burada binlerce defa okumuşsunuzdur! Bize öğretilmeyen ve anlatılmayan buydu! Çocuklarımız da hocalarımız da bunu bilmiyordu. Belki de bilmezden geliniyordu! Bu dengeyi görmeden gitmek mümkün değildi.

Hiçbir adım atamazdınız. Arpa boyu yol alamazdınız. İki kutuptan birine yakın olmak şarttı! Şimdi sadece biz değil pek çok ülke kurulacak yeni düzende KUTUPLARINI SEÇMİŞ durumda!

İngiliz aklı BREXIT ile muazzam bir çıkış yaptı. Herkes "Ne yapıyor bunlar?" diye düşünürken yepyeni bir dünya imparatorluğu için adımlar tamamlanmıştı bile! BREXIT yeni tek ve süper bir güç olmak için atılan adımdı!

İngiltere tarih boyunca her 50 yılda bir yenilenmek için böyle adımlar atmıştır.

Bu da böyleydi! BREXIT sonrası geriye tek bir soru kalıyordu: "AVRUPA BİRLİĞİ'NİN HALİ NE OLACAK?"

Daha önce yazdım! Amerika, Avrupa Birliği'ni tasfiye etmek istiyordu. Rakip olarak karşılarında onlar vardı! Ama İngiltere oyunu kendi kurup kendi rotasına girince içinde İngilizler'in olmadığı AVRUPA'nın yaşaması gerekiyordu! Şartlar bunu getirdi!

Amerika şimdi Trump ile birlikte buna çalışıyordu!

Eğer Avrupa Birliği önümüzdeki 5 yıl içinde çökmezse, bunu başaran ülkenin ABD olduğunu göreceğiz. Obama döneminde Avrupa Birliği'nin gizlice dağılmasını isteyen ABD, Trump'la birlikte kendine mahkum bir Avrupa Birliği kararını aldı. Zaten bunun parametreleri açıkça ortada! İngiltere BREXIT ile kendi yolunu çizerken AVRUPA'yı kaosa terk etti! Londra İPEK YOLU ile yeni ufuklara yelken açarken YENİ DÜNYANIN TARİFİNİ DE YAPTI. PATRONLUĞUNU DA İLAN ETTİ!

İngiltere'nin yeni birliği 'İpek Yolu' projesi... Çünkü o projede Almanya hariç, AB ülkelerinin 20'si yer alacak.

45 ülkenin de eklendiği İpek Yolu Birliği, eşsiz bir güce ulaşacak. 65 ülkenin oluşturduğu muazzam bir zincir! YENİ OYUN, YENİ HAMLE BU! Bunu bırakın yapmayı, düşünmek bile kolay değil. Ama tıkır tıkır işliyor! BREXIT ile Avrupa'ya veda eden İngiltere AVRUPA BİRLİĞİ'nde güzel olan ne varsa alıp götürdü! Buradaki kanunların büyük bir çoğunluğu, İpek Yolu Birliği projesinde de olacak.

Avrupa'nın güzel tarafı neydi?

VİZESİZ YOLCULUK! Burada da aynısı olacak! Hem daha büyük çapta!

İngiltere de dahil!

Burada hemen akılara şu soru gelmeli!

PEKİ BU SİSTEMİ KİM KORUYACAK?

Doğru soru bu! Çünkü karşıda NATO gibi bir güç olacak! Sistemin çalışması için KORUMA şart! Bu kim olacak?

Eğer İngiltere, Yeni İpek Yolu projesini hayata geçirirse NATO da tarih olacak.

Çünkü NATO üyesi ülkelerin bu birlikten ayrılarak yeni bir askeri birliğe girmesi zorunlu olacak. EKONOMİK BİRLİK, ASKERİ BİRLİK'i de zorunlu hale getirecek! 65 ülke ticaret yapacak, üretecek, bölüşecek, paylaşacak ve kendilerini koruyacak!

YENİ SİSTEM BUNU EMREDİYOR! Böyle de olacak...

Ekonomik güç olarak yaşamak isteyen ülkelerin NATO'dan ayrılma dışında bir seçeneği de kalmayacak. NATO'nun yok olması, ABD'yi dolayısıyla PENTAGON'u Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'nın dışına itecek. Bu az şey değil!

Çünkü şu an kabul etsek de etmesek de NATO da PENTAGON da hala çok güçlü! NATO'nun güçlü olduğu bir dönemde YENİ İPEK YOLU projesinin hayata geçerken zorluk yaşaması gayet doğal!

Fransa, Kanada, Türkiye, İtalya, Hollanda ve İzlanda gibi 20 ülke NATO'dan ayrılmak için gün sayıyor.

Pentagon'un hedefindeki ülkeler radarına NATO'nun ayrılıkçıları da girdi.

NATO'nun merkezi Belçika bile ayrılmak için Yeni İpek Yolu projesini bekliyor.

İngiltere, Fransa ve Türkiye'nin yer aldığı bir askeri kurumun NATO'dan daha güçlü olacağını Pentagon da biliyor. Nasıl bir oyun kurulursa kurulsun içinden TÜRKİYE kesinlikle çıkar ve çıkıyor!

Pentagon da bunları oturup izlemiyor!

Seyretmiyor! Plan yapıyor! Amaçları NATO'yu bölgelere ayırarak Yeni İpek Yolu projesini bitirmek... Afrika NATO'su, Arap NATO'su, Orta Asya NATO'su ve Avrupa NATO'su planının son rötuşlarını yapan Pentagon, bunun önemini de artık kavradı.

Pentagon NATO'nun beyninin değişmesi gerektiğini çok iyi biliyor... Çünkü İngiltere, NATO'nun her hücresini biliyor.

Eğer İngiltere isterse, NATO'nun tüm oluşumlarını çalışamaz hale getirir.

Pentagon hem NATO'yu ayakta tutacak hem de Yeni İpek Yolu'nu engelleyecek çok yönlü bir plan üzerinde çalışıyor. Bu planda konuşulmayan ama çok önemde iki ülke var! FRANSA ve TÜRKİYE! Şu an PENTAGON'da çok önemli masalar, Türkiye-Fransa ile yatıyor Türkiye-Fransa ile kalkıyor... Tek amaçları iki ülkeyi de yanlarına alarak İPEK YOLU ve NATO konseptinde çözüm bulabilmek... Şimdilik çözüm zor!

Yaptıkları hatalar diz boyu çünkü!

Peki bir soru! Türkiye ile Fransa'nın şu an en önemli ortak özelliği ne?

EVET! Bildiniz! İki ülkede de olağan üstü hal iklimi var! Peki bu iklim buralarda kimin ya da kimlerin rahat çalışmasını engelliyor! EVET! Yine bildiniz! PENTAGON'un!

Fransa ile Türkiye'ye baktığınız vakit ALINAN ÇOK KİŞİNİN ABD'ye, CIA'ya ve PENTAGON'a yakın isimler olduğunu görürsünüz... Pentagon şu an sadece OLAĞANÜSTÜ HAL şartlarının sona ermesini bekliyor...

Adım atabilmek için! Tersten okursak TÜRK DEVLETİ kendini korumak için PENTAGON'a geçit vermemek için TEDBİRİ ELDEN BIRAKMIYOR!

Türkiye "DARBE GİRİŞİMİNİ" Fransa da "TERÖR"ü öne sürerek ABD'ye alan bırakmıyor...

Türkiye'nin Rusya ile askeri anlaşmalar yapması, NATO'yu kızdırdı.

Yunanistan'ın Rusya ile anlaşma yapması, Moskova'nın askeri gücünü öğrenmek için verilen bir tavizdi. Ancak Türkiye, Yunanistan değil. NATO ile ilişkisi sonlanmak üzere.

NATO'nun, Pentagon'un dolayısıyla ABD'nin var olma savaşını görüyoruz.

Asıl dünyayı bekleyen tehlike, Pentagon'un kaybetme ihtimalinin zirveye çıktığı anlarda olacak. Sonu düşünülmeyen operasyonlar, birçok ülkenin ağır darbe almasına neden olacak. İşte bu final sahnesine gelmeden önce her iki taraf da ellerindeki kozu sonuna kadar oynayacaklar... Fransa ve Türkiye hedef ülkelerden! ABD'nin gelip sonuç alma ihtimali artık çok zayıf! Ama kesinlikle ve kesinlikle deneyeceklerdir...

Bakın son günlerde Pensilvanya'daki örgüt liderinin çıkıp saygın kuruluşlara röportaj vermesi tesadüfi değil! Hatta ve hatta devlette görev yapan saygın isimlerden söz etmesi asla ve kat'a kendiliğinden olacak iş değil! Büyük kapışma için herkes mevzi kazıyor.

Karşıda yok olacağını bilen koca bir ABD imparatorluğu ve PENTAGON var!

Şalteri kendileri kapatsa dünya sarsılır!

Ki bu İngiltere'nin başını çektiği 65 ülke tarafından yapılacak! Onlar da buna karşı koymak için gelecek. Gelecekleri rotada Fransa da Türkiye de Katar da Ortadoğu da var!

İçeride iklim biraz yumuşadı mı hiç beklenmedik işler olacak! Bunu bekledikleri ortada! Ankara, ADA'daki toplantıları bile takip ederek ciddiyetini gösteriyor. Alışık olmadıkları da bu! İlk fırsatta rövanş almak için geleceklerdir...

Siyaseten de böyle...

Unutmayın! İsimler havada uçuşmaya başladığı zaman kutuplar netleşiyor demektir... Belli ki yakında sürpriz gelişmeler olacak. Herkes elinin altındaki silahları kullanacak... İşaret fişekleri havada! Dün de bugün de aynı notu düşmek istiyorum!

ÇOK DİKKATLİ OLMALIYIZ!.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums