Demirtaş’ın rakibinin adı da Selahattin ve de Düzce’den

  • 2.02.2015 00:00

 Selahattin Demirtaş’ın artık bir rakibi var.

Siyasi bir rakipten bahsetmiyorum musikikabiliyetleri açısından bir rakipten bahsediyorum.

Bu rakip kendisiyle aynı partiden.

Üstelik onun da adı Selahattin.

Ve de Düzce’de yaşıyor.

Bahsettiğim rakip HDP Düzce İl Başkanı Selahattin Gezgin.

Akçakoca HDP İlçe Teşkilatının Akkaya’da düzenlediği piknikte çekilen halaylarda Selahattin Gezgin söylediği türkülerle herkesi coşturdu.

Öyle bir türkü söyleyerek filan da değil, bıraksalar eğlencedeki türkülerin hepsini söyleyecek potansiyeli de vardı.

AKP İl Başkanının, MHP İl Başkanının ya da CHP il başkanının türkü söyleyerek partililerini ve de seçmenleri coşturduğunu.

Ağır takılan abilerimiz ablalarımız kabiliyetleri olsa bile böyle bir katkı sağlamazlar.

İl başkanı dediğin ağır abi/abla modunda olur değil mi? (!)

Selahattin Gezgin kabiliyetlerinin sadece türkü söylemekle sınırlı olmadığını da gösterdi. Partililerine ve seçmenlerine yaptığı konuşmada türkü söylemek için aldığı sürenin çok azını almış olsa da, konuşması net ve içeriği doluydu. Uzun uzun konuşarak dinleyenleri bıktırmaması dikkat çekiciydi.

Saz çalmakta da başarılı olup olmadığını bilmiyorum ama hobilerini ve yeteneklerini halkın önünde icra etmekten çekinmeyen insanlara karşı halkın büyük çoğunluğu gibi ben de sempati besliyorum.

HDP İl Başkanı Selahattin Gezgin’e yukarıdaki değerlendirmemi anlatınca bana başından geçen eğlenceli bir hadiseyi de anlattı:

Seçim çalışması yapıyoruz, birkaç kişi kendi aralarında konuşuyor ben de sohbete katıldım, biri “Selahattin Başkan çok iyi” diyor, diğeri “güzel de türkü söylüyor” diyor, sohbete katılıp Selahattin Demirtaş’ın kendimce o anda ifade edilmeyen özelliklerini söylemeye başlıyorum.  Biraz sonra sohbettekiler bana garip garip bakmaya başladılar. Biri dayanamayıp sordu “Sen kimden bahsediyorsun” diye ben de genel başkanımız Selahattin Demirtaş’tan bahsediyorum dedim. Cevabım üzerine herkes gülüştü kahkaha patlatanlar oldu. Soruyu soran “ Bizim bahsettiğimiz Selahattin Başkan sensin” deyince çok mahcup oldum. Meğer kendi kendimi methediyormuşum. Mahcubiyetimden sırtımdan epeyi bir ter boşaldı.

Düzce’de ağır abi olmayan bir il başkanı var ve çok güzel türkü söylüyor türkü söylemekte de Selahattin Demirtaş’a da rakip, belki de daha iyi, bilmeyenlere duyurmak istedim.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums