Kısa çalışma ödeneği ve işten çıkarma yasağı iki ay uzatıldı

Kısa çalışma ödeneği ve işten çıkarma yasağı iki ay uzatıldı
27.10.2020 - 05:04
1125

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Resmi Gazete'de yayınlanan kararı ile kısa çalışma ödeneği, nakdi ücret desteği ve işten çıkarma yasağı uygulamalarının süresi uzatıldı.

 Korona virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle uygulanan kısa çalışma ödeneği, nakdi ücret desteği ve işten çıkarma yasağı, Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile iki ay uzatıldı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kararların yayınlanmasının ardından Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Salgının etkilerini azaltmak ve istihdamı korumak için Sosyal Koruma Kalkanımız ile çalışanlarımızı ve işverenlerimizi desteklemeye devam ediyoruz. Kısa Çalışma Ödeneği, Fesih Kısıtı ve Nakdi Ücret Desteği Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 2 ay uzatıldı.” (HABER MERKEZİ)

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums