Web Sitesi Zorunluluğunda Çözüm - KOD8

Gerek internetin yaygınlaşması ile her firma ve kurumun ihtiyaç hissettiği, gerekse Türk Ticaret Kanunu’nda yapılan değişiklikle yasal hale getirilen web sitesi zorunluluğu, yazılım firması Serbay Interactive’in geliştirdiği Kod8’in son sistemi ile sorun olmaktan çıktı.

Web Sitesi Zorunluluğunda Çözüm - KOD8
11.08.2015 - 17:41
Güncelleme 16.01.2022 - 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
3170

Kod8 ile oluşturulan web siteleri, duyarlı tasarım alt yapısı sayesinde sadece bilgisayarlarda değil, cep telefonları, tabletler ve mobil cihazlarda da sorunsuz bir şekilde görüntülenebiliyor.


Serbay Interactive yetkilileri geliştirdikleri Kod8 hazır site yazılımı sayesinde hiç bir teknik bilgi ihtiyacı hissetmeden 5 dakikada web sitesi oluşturmanın mümkün hale geldiğini ifade etti.

Kod8 kurucularından Özkan Gözütok, kolay ve ekonomik maliyetlerle hazır web sitesi oluşturmak isteyenlere yönelik yeni hizmetlerinin yayına girdiğini belirterek, “Yazılım sektöründe 5 yıldır hizmet veren Serbay’ın yeni markası Kod8, mobil uyumlu web sitesi ve son teknoloji HTML5 özelliği ile kullanıcıların ihtiyaç duyduğu birçok özelliğe de sahip bir sistem” dedi.


Kod 8 ile site oluşturmak için herhangi bir kodlama ve programlama bilgisine ihtiyaç duyulmadığını ve kullanıcı dostu ara yüzleri sayesinde kurumsal veya kişisel web sitesinin kolayca oluşturulup, yönetim paneli sayesinde yönetilebildiğini belirten Gözütok, birçok firma için sorun olan bu işi 5 dakika gibi çok kısa bir sürede tamamladıklarına dikkati çekti.

Bilgisayar ve internetin artık hayatın her alanına girdiğini ve cep telefonu ile birlikte yaşamın ayrılmaz bir parçası haline geldiğini belirten Gözütok,  “5 yıldır yazılım sektöründe edindiğimiz tecrübe sayesinde kolay ve ekonomik bir web sitesi oluşturma servisi olan Kod8 hizmetimizi hayata geçirdik. Hem bireysel hem de kurumsal ihtiyaçlara cevap veren Kod8’in en önemli özelliklerinden bir tanesi de duyarlı yapısı sayesinde mobil cihazlarla uyumlu çalışıyor olması” şeklinde konuştu.


Kod8 kurucularından Serkan Bayraklı ise site sahiplerinin Kod8 yönetici panelini kullanarak mobil cihazlar üzerinden sitelerini kolayca güncelleyebileceklerini dile getirdiği açıklamasında “Yıllık 99 TL’den başlayan hizmet bedeli ile sunulan Kod8  web hizmetinden yararlanmak isteyenler  www.kod8.net adresini ziyaret edebilir, Kod8 hizmetleriyle tanışabilir” dedi.


Editör: N. Cingirt
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums