Nefes kesen kovalamaca

Saat: 22:40 sıralarında emniyet ekiplerinin dur ihtarına uymayan bir araç Akınlar mahallesinde terk edilmiş halde bulundu...

Nefes kesen kovalamaca
30.07.2015 - 09:10
2182

 Şehir Merkezinde polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan bir araç  nefes kesen kovalamaca sonrası Körpeşler Mahallesinde terk edilmiş halde bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Kervan Kavşağında durumundan şüphelendikleri 34 JE 9060 plakalı otomobili durdurmak isteyen Emniyet güçleri, aracın kaçması ile birlikte yaklaşık yarım saatlik bir kovalamaca gerçekleştirdi.  Bu esnada Emniyet ekipleri aracın peşine düşerken her noktada da güvenlik önlemleri aldı. Araç sürücüsü daha sonra Körpeşler Mahallesi'ne gelerek bir evin önüne aracı bırakıp kaçtı.

Kısa süre içerisinde olay yerinde gelen çok sayıda resmi ve sivil polis ekipleri sevk edildi. Fındıklık arazide çelik yelek giyen polisler kaçan şahsı bir süre aradı. Aramalarda bir sonuç elde edilemezken, otomobilin kiralık olduğu öğrenildi.Araç çekici ile incelenmek üzere Düzce Emniyet Müdürlüğü bahçesine çekildi.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums