Düzce Müftülüğü camilerde siyaseti incelemeye aldı

Düzce İl Müftülüğü, Yığılca ve Akçakoca ilçelerindeki bazı camilerde siyaset yapıldığı haberleri üzerine inceleme başlatıldığını, cami görevlileri hakkında yasal işlem başlatıldığını açıkladı.

Düzce Müftülüğü camilerde siyaseti incelemeye aldı
23.05.2015 - 21:43
2400

 Düzce İl Müftülüğü, Yığılca ve Akçakoca ilçelerindeki bazı camilerde siyaset yapıldığı haberleri üzerine inceleme başlatıldığını, cami görevlileri hakkında yasal işlem başlatıldığını açıkladı.

Düzce Valiliği, Ak Parti Düzce milletvekili adayları Faruk Özlü ve Ayşe Keşir'in Yığılca ve Akçakoca'da bulunan bazı camilerde siyaset yapması üzerine Düzce İl Müftülüğü'nün soruşturma başlattığını açıkladı. Düzce Müftülüğü'nün yaptığı yazılı açıklamada, seçimle ilgili yasaklara riayet edilmesi için tüm müftülük personeline imza karşılığı duyuru yapıldığı belirtildi. Cami görevlileri hakkında yasal işlem başlatıldığı ifade edilerek, şöyle açıklamada bulunuldu:

"2015 yılı genel seçimleri ile ilgili yasaklar Diyanet İşleri Başkanlığımızın genelgesi doğrultusunda bundan önce olduğu gibi bu seçim sürecinde de her kademedeki personelimizin sorumluluk ve görev anlayışı içerisinde, her türlü siyasi görüş ve düşüncenin dışında kalarak, Başkanlığımızın tarafsızlığına gölge düşürecek ve tarafsızlığı hususunda şüphe uyandıracak her türlü söz ve hareketten kaçınılması gerektiği belirtilmiştir. Seçim başlangıç tarihinden itibaren ve oy verme gününü takip eden son güne kadar olan süre içerisinde tüm yasaklara riayet edilmesi için müftülüğümüz kademesinde bulunan bütün görevlilere imza karşılığı duyurulmuş ve tebliğ edilmiştir. Diyanet İşleri Başkanlığımızın bugüne kadar titizlikle koruduğu 'bütün siyasi görüş ve düşüncelerin dışında kalmak suretiyle ve milletçe dayanışma ve bütünleşmeyi amaç edinerek' görev yapma anlayışına gölge düşürecek her türlü hal ve hareketten kaçınılması hususunda gereken hassasiyet gösterilmekte olup bu konuda bütün personel sürekli uyarılmaktadır. Ancak bazı basın organlarına yansıyan 'camide siyaset' başlıklı haberlere konu olan Yığılca ve Akçakoca ilçelerindeki bazı camilerde siyaset yapılıyor haberleri üzerine İl Müftülüğümüzce inceleme başlatılmış olup, ilgili cami görevlileri hakkında yasal işlemler başlatılmıştır."

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums