HDP Düzce milletvekili adaylarını tanıttı

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Düzce milletvekili adaylarını Akçakoca’da tanıttı. Toplantının konuğu HDP’nin Ağrı milletvekili Halil Aksoy’du.

HDP Düzce milletvekili adaylarını  tanıttı
5.05.2015 - 15:00
1972

 

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Düzce milletvekili adaylarını Akçakoca’da tanıttı. Toplantının konuğu HDP’nin Ağrı milletvekili Halil Aksoy’du.

Saat 19.00’da Belediye Nikâh Salonu’nda başlayan aday tanıtım toplantısı, milletvekili Halil Aksoy’un konuşmasıyla başladı.

Çözüm süreci ve barış görüşmeleri konusunda hükümeti sorumsuz davranmakla suçlayan Aksoy, HDP’nin barışın inşaası konusunda tek başına dahi kalsa, sonuna kadar destek vereceğini sözlerine ekledi.

Milletvekili Aksoy’dan sonra kürsüye davet edilen HDP İl Başkanı Selahattin Gezgin ise, son günlerde farklı yerlerde HDP bürolarına yapılan saldırıları kınayarak başladı konuşmasına. Saldırıların tek merkezden koordine edildiği şüphelerini taşıdığını belirten Gezgin, köyleri yakılan, evleri ve işyerleri yakılan, bedenleri yakılan bir siyasi hareketin mensuplarının, parti bayrakları yakılmakla korkutulamayacağını söyledi.

Daha sonra konuşan HDP Akçakoca İlçe eşbaşkanı Yüksel Koçyiğit, kadınlara seslendiği konuşmasında, ‘’Savaşın ve şiddetin olmadığı; sokaklarda özgürce dolaşabildiğimiz; Erkek ve devlet şiddetiyle öldürülmediğimiz; Dünyanın bütün kirli çamaşırlarını, bütün kirli bulaşıklarını bizim yıkamadığımız; Bütün dünyayı kendi emeğimizle doyurmak zorunda kalmadığımız günlere doğru yürüyoruz’’ dedi.

HDP İl ve İlçe yöneticilerinin konuşmalarının ardından, Düzce milletvekili adaylarının tanıtımına geçildi.

HDP’nin Düzce milletvekili adayları Yüksel Budak, Ali Şeker ve Abdurrahman Oğuz sırasıyla sahneye çıkarak kendilerini tanıttılar ve konuşmalarını yaptılar.

Milletvekili adaylarının konuşmalarını tamamlamasının ardından, salonu dolduran kalabalık, müzik grubunun çaldığı oyun havalarıyla Saat 23.00’e kadar halaylar çekip, horonlar tepti.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums