Türkiye, Hitler Almanyası üzerinden AB’ye girecek!

  • 13.11.2018 00:00

 İçişleri Bakanlığı’nın “ırk işleri” ile ilgili uzmanlarındandı Bernhard Lösener.

13 Eylül 1935 akşamı acilen Berlin’den Nürnberg’e çağırıldı.

İki gün sonra Nasyonal Sosyalist Partisi’nin Büyük Kongre’si vardı Nürnberg’de.

Hitler ekibi bu kongrede “Yahudiler” ile “Ariler” arasındaki ilişkileri düzenleyen bir kanun ilan etmek istiyordu. Lösener’e bu konuda çalışma yapması talimatı verildi.

Nürnberg’de hazırlanan metin “yeni vatandaşlık yasası” olarak yürürlüğe girer. Artık basit “Ari/Ari değil” kıstası oluşturulmuştur ve o ana dek kendini Alman bilen birçok kişi artık “Alman değil”dir. (Kaynak: Şalom Gazetesi/Nürnberg Kanunları ve sonrası)

Bu yasalardan sonra Almanya, Yahudiler için tam bir cehennem olmuştur.

Yahudilere sahip oldukları mülkleri kaydettirme zorunluluğu getirilir. İş yerlerinin “Arileştirilmesi” mecburiyeti getirilir. Bu işyerlerindeki Yahudi yöneticiler ve işçiler işsizliğe ve yoksulluğa mahkûm edilir. Çoğu Yahudi, Nasyonal Sosyalist Parti’nin belirlediği çok düşük fiyatlardan işyerlerini “Ari olanlara” satmak zorunda kalır. Yahudi doktorların “Arileri” tedavi etmesi, Yahudi avukatların avukatlık yapması yasaklanır.

İşte bu yüzden olsa gerek HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu’na gelen KHK’lı ve güvenlik soruşturmasından geçemeyen doktorlarla ilgili yasa teklifini eleştirirken “Burası Nazi Almanyası değil güya” cümlesini kuruyordu.

AKP’nin hedefinde bu kez de KHK ile kamudan uzaklaştırılan doktorlarla, güvenlik soruşturmasından geçemeyen yeni atanacak doktorlar vardı.

KHK ile kamudan uzaklaştırılan doktorlar, iş bulabildikleri özel hastanelerde hem de çok düşük ücretle çalışmaya başlamıştı. AKP iktidarı gözünü bu doktorlara dikmiş, KHK ile kamudan uzaklaştırılan doktorların SGK ile anlaşması olan özel hastanelerde çalışmasını yasaklamak istiyordu. SGK ile anlaşması olmayan özel hastane “yok” denecek kadar azdı.

Güvenlik soruşturmasından geçemeyen doktorlar da özel hastanelerde çalıştırılmayacaktı.

Yani AKP iktidarı en azından şimdilik yedi-sekiz bin doktoru “sivil ölü” durumuna getirmeyi hedefliyor.

Gergerlioğlu, komisyonda yaptığı konuşmada özellikle güvenlik soruşturmasının MİT ve emniyet tarafından yapılan aleni fişleme olduğunu anlatıyor; hem de çarpıcı örneklerle…

“Mesela bir hekim arkadaş için Sağlık Bakanlığı’na gönderilmiş. Kişi için deniyor ki; ‘Mevcut veri kaynaklarında yapılan çalışma neticesinde şahıs hakkında talebe esas teşkil edecek güncel örgütsel bir bilgiye rastlanmamakla birlikte…’ Sonrası, erkek kardeşi –şimdi şahsı geçiyoruz- için denmiş ki; ‘FETÖ/PDY’ye müzahir olduğu gerekçesiyle kapatılan bir okulda stajyer öğrenci olarak kaydının bulunduğu tespit edilmiş.’ Evet, bununla amel edilmiş.”

Bir başka örnek…

“Şahıs hakkında bir talebe esas teşkil edecek güncel örgütsel bir bilgiye rastlanılmamakla birlikte, babasının HDP il yönetimine seçildiği şeklinde istihbari mahiyette bilgilerin elde edildiği…”

Bu da çarpıcı bir örnek…

“Mevcut veri kaynaklarında yapılan çalışma neticesinde şahıs hakkında talebe esas teşkil edecek güncel örgütsel bir bilgiye rastlanılmamakla birlikte, annesinin FETÖ/PDY’ye müzahir bir kreşte SGK kaydının olduğu ancak başka kreşlerde de SGK kaydının olduğuna dair bilgiler elde edildi.”

Anaya, babaya, kardeşe kadar gidiyor fişleme notları…

“Mevcut veri kaynaklarında yapılan çalışma neticesinde şahıs hakkında talebe esas teşkil edecek güncel örgütsel bir bilgiye rastlanılmamakla birlikte, babasının Bank Asya’ya para yatırdığı şeklinde istihbari bilgiler elde edildiği…”

Aynen Nürnberg Yasaları uygulanıyor sanki…

Hitler Almanyası’nda da böyleydi. Yahudi büyükanneleri/büyükbabaları olup, Hıristiyanlığa geçmiş olanlar da “Yahudi” olarak tanımlanıyordu.

Birinci Dünya Savaşı’nın sona ermesinin 100. Yılı törenlerine katılmak üzere Fransa’da bulunduğu sırada Le Figaro gazetesinde bir makalesi yayınlandı önceki gün Erdoğan’ın.

Bu makalesinde Erdoğan “AB’ye tam üyelik hedefimiz devam ediyor” diyor.

Doktorlarla ilgili getirilmek istenen yasa maddesine bakınca insan hemen anlıyor Türkiye’nin “AB’ye tam üyelik” hedefini nasıl gerçekleşeceğini.

Belli ki Hitler Almanyası üzerinden bir anda kendimizi AB üyesi olarak bulacağız!

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums