HDPden açlık grevindeki işçilere ziyaret

HDP Bursa milletvekili adayı Rahim Dede ve beraberindeki bir heyet, Bursanın Karacabey ilçesinde bulunan Nestle fabrikasında işten atıldıkları günden bu yana açlık grevinde olan Nestle işçilerini ziyaret etti.

28.04.2015 - 08:24
1161

 HDP Bursa milletvekili adayı Rahim Dede ve beraberindeki bir heyet, Bursa'nın Karacabey ilçesinde bulunan Nestle fabrikasında işten atıldıkları günden bu yana açlık grevinde olan Nestle işçilerini ziyaret etti.

 Bursa'nın Karacabey ilçesinde 1 Temmuz 2014 tarihinde işten atılan Nestle işçilerinin işe iade talebiyle başlayan direnişi açlık greviyle devam ediyor. Üçer günlük dönüşümlü açlık grevindeki işçileri, HDP Bursa milletvekili adayı Rahim Dede ve beraberindeki bir heyet açlık  ziyaret etti.

Milletvekili adayı Rahim Dede, işçilerin işten atılma sürecini dinledi. İşçiler, üyesi oldukları Öz Gıda-İş Sendikası'nın daha fazla ücret talebiyle 1 Temmuz'da greve çıkacağı sözünü vermesine rağmen 25 Haziran 2014 tarihinde Nestle firma yetkilileri ile toplu sözleşme imzaladığını ve işçileri işten çıkarttıklarını söyledi.

Sendikanın işçilerin değil fabrika yöneticilerinin yanında durduğunu söyleyen işçiler, işe iadenin gerçekleşmemesi durumunda 4 Mayıs 2015'ten itibaren süresiz ve dönüşümsüz açlık grevine gireceklerini dile getirdiler. İşçilerin işten atılma süreçlerini ve taleplerini dinleyen HDP Bursa milletvekili adayı Rahim Dede, işçilerin bir an önce işlerine iadesi için HDP Bursa olarak ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Bursaport

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums