HDP Bolu İl Binası yakılmak istendi

HDP Bolu İl Binası yakılmak istendi
7.06.2018 - 19:58
1354

 Üç gün önce saldırıya uğrayan çalışanları tehdit edilen  HDP Bolu İl binası ateşe verildi, binada maddi hasar yaşandı.

HDP’ye yönelik saldırılar sürüyor. En çok saldırının yapıldığı yer ise Bolu.

HDP Bolu İl binası üç günde üç kez saldırıya uğradı. Üç gün HDP’nin bayrak ve flamaları bir grup tarafından indirilip yakılmıştı. Bu kez, il binasının kapısını zorlayan kişiler kapıyı açma çabaları sonuç vermeyince, yanıcı bir madde ile binayı yakmak istedi. Yangın sonucu binada maddi hasar meydana gelirken, kimsenin binada bulunmaması can kaybını önledi.

Olayı anlatan HDP Bolu İl Eşbaşkanı İbrahim Yolci, gece kendisi binadan ayrıldıktan sonra binanın kapısına jel dökme suretiyle yakılmaya çalışıldığını belirtti. Sabah güvenlik şubeye ifadeye çağrıldığını belirten Yolci, "İki kişi gözaltına alınmıştı. Şikayetçi olduk" dedi.

Yolci, polislerin gözaltındakileri, "Bunlar iki sarhoş ne yaptıklarını bilmiyorlar, ne yapacakları belli olmaz" diye savunduğunu belirtti.

Bina içerisinde hasar olmadığını ancak binanın kapısının kullanılamaz olduğunu söyleyen Yolci, can güvenliklerinin olmadığını ancak tüm baskılara rağmen çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums