Meteorolojiden son dakika hava durumu tahmini

Meteoroloji tahminlerine göre hava sıcaklığı 4 ila 8 derece azalacak.

 Meteorolojiden son dakika hava durumu tahmini
2.04.2015 - 12:24
1615

 

Meteoroloji tahminlerine göre hava sıcaklığı 4 ila 8 derece azalacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Tekirdağ, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay kıyıları, Kayseri, Nevşehir, Niğde, Muş, Bingöl, Bitlis, Şırnak, Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, kıyı kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak, gece saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

Hava sıcaklığı, kuzeybatı kesimlerde 4 ila 8 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Rüzgar ise genellikle güney ve batı, Marmara'nın kuzeyi ile Kıyı Ege'de kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinde İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Orta Karadeniz ile Batı Karadeniz'in doğu kıyılarında yer yer kuvvetli olarak esecek.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde il geneli, öğleden sonra Anadolu Yakası sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (16)

ANKARA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde aralıklı sağanak yağışlı. (12)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (15)

ADANA: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (21)

ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı. (18)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı.(13)

ERZURUM: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden itibaren aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, gece saatlerinde yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. (10)

DİYARBAKIR: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde bölgenin güney ve doğusu ile Tekirdağ, öğle saatlerinde İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde bölge genelinin, öğle saatlerinde Uşak ve Afyonkarahisar çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz ile Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay'ın kıyı kesimlerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve batı kesimleri ile Kayseri, Nevşehir ve Niğde çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin sabah ve öğle saatlerinde aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz ile öğleden itibaren bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, bölgenin kuzeyi ile Bingöl, Muş, Bitlis ve Şırnak çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinde bölgenin kuzeydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinde Diyarbakır, Batman ve Siirt çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ajanslar 

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums