Bolu Dağında kaza: 6 Ölü, onlarca yaralı

Boluda, yağmur yağışı nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otobüs devrilirken, arkadan gelen otobüsün de kayarak bariyerlere...

Bolu Dağında kaza: 6 Ölü, onlarca yaralı
15.07.2015 - 07:13
2555

 Bolu'da, yağmur yağışı nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otobüs devrilirken, arkadan gelen otobüsün de kayarak bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazalarda ilk belirlemelere göre 6 kişi ölürken, 35 kişi yaralandı.

Kaza saat 04.15 sıralarında, TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli mevkiinde meydana geldi. İstanbul istikametine gitmekte olan bir yolcu otobüsü yağmur yağışı nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi. Arkadan gelen bir otobüsün sürücüsü ise kaza yapmamak için aracı durdurmaya çalışırken kayan araç bariyerlere çarptı. İlk belirlemelere göre devrilen otobüste bulunan 6 kişi yaşamını yitirirken, 35 kişi ise yaralandı.

TEM Otoyolu İstanbul istikameti ulaşıma kapanırken, araçlar D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişine yönlendirildi. UMKE, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, 112 Acil ekipleri, itfaiye ve trafik ekipleri olay yerinde çalışma yapıyor.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums