Fıtrat farkı

  • 22.09.2015 00:00

 Hatırlarsak dün ülke sorunlarına duyarlı, vatan evlatlarının şehit olmasını istemeyen çözüm için her şeyi yaparım diyen idare, vaz geçtim diyerek düğmeye bastı, nedeni açık halka hep cambaza bak diyerek dini argümanlar ile iktidara gelenlerin maskesi düşmüş itibarı kutularla sınırlanmış, hırsız olduklarını kendi has adamları troykada yer alan Bülent Arınç açıkça parsel parsel sattık diyerek ilan etmişti.

Bu böyle gitmezdi...! Bir çare bulunmalıydı ! Anket sonuçları kötüydü. Bu günlere beraber yürüdük biz bu yollarda şarkısıyla gelmişti, dün gördük ki miting meydanlarından dualar,mevlütler ile sesleniyorlar  anlaşılan o ki; gideceklerini anlamışlar...

Kuranı alıp eline sahaya bile inmişti oysa  karşılığını bulamıyordu, bulamadıkça saldırıyordu,yıkıyor, bağırıyor nefret ve şiddet kusuyordu, olmuyordu, halk inanmıyordu...

O halde bir yol bulunmalıydı.Bir çare yaratılmalıydı,sığınacağı liman kalmamıştı,yol arkadaşları da kalmamıştı.

Çaresi neyse,kimse her türlü taviz hazırdı.

Çünkü başkan olmadan saray yaptırmış ve içine girmişti.

Tıp fakültesini kazanmadan  Dr.ünvanlı kartvizit bastırmaya benziyordu.

Olmadı, olamadı, ama olmalıydı, cumhur istemesede cumhurbaşkanı  istiyordu.

O halde dün kendisine karşı olan, şeriat getireceksiniz iddialarıyla Cumhuriyet mitingini düzenleyen güruh  yardımcı oldular.

Onların kimisini hapisten çıkardı bu günler için, hatırlayınız Doğu Perinçek, ! Erdoğana saymadığı hakaretleri kalmamıştı ulusal kanalı Erdoğan karşıtlığı ile besleniyordu adeta, Ama hepsini tüm hakaretleri hapiste soyunarak çıktı Tayyip çıkardı ve ilk iş olarak Aydınlık dergisi genel yayın yönetmenini sırf ilkeli duruşu nedeni ile "Tayyip'i desteklemeye şimdi utanmayacak mıyız"   bu demeçler Tayyibe destek olmak anlamına gelmez mi ? dediği için görevden almıştı.

Evet ne kadar millici denilen bayrak,kuran üzerinden siyaset yapan tüm cambazlar artık bir aradaydılar.Omuz omuzaydılar, gün birlik beraberlik günüydü, şimdi terörü hortlatıp cambaza bak diyerek yine halka rağmen halka karşı iktidar olma günüydü...Kendileri hem milliydi,hemde yerliydi.

Kafa kesip, kalp yiyen yamyam İşid'e silah gönderen sizsiniz, terörü destekleyen sizsiniz,mezhebi,ırkı,dili,dini  yuhalatan,aşağılayan,halkı hor gören sizsiniz, "yaratılanı yaradandan ötürü seven biziz, size yeterince katlanıyoruz.

Evdeki paraları sıfırlama talimatı veren sizsiniz !

 eline yalan söyleyerek  Kuran alıp dolaşıp oy isteyen sizsiniz.!

Parsel parsel satan, dünyanın sayılı zenginleri arasına giren ve utanmadan halkın karşısına çıkan sizsiniz.!

Biz yerli- milli ayrımı yapmayız, ahlaklı, onurlu, namuslu,  dürüst ayrımı yaparız.

Ne aidiyeti, ne  ırkı, ne soyu- sopu, ne de nereden  geldiği önemlidir bizim için haklıdan ve doğrudan olması yeter büyük insanlık için,ne yapalım fıtratlarımız farklı...

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums