Haziran Hareketi Cumhurbaşkanı’nı istifaya davet etti

Zonguldak’ta, Birleşik Haziran Hareketi Meclisi tarafından düzenlenen eyleme katılanlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanı istifaya davet etti.

 Haziran Hareketi Cumhurbaşkanı’nı istifaya davet etti
22.06.2015 - 16:25
2639

 

 Zonguldak’ta, Birleşik Haziran Hareketi Meclisi tarafından düzenlenen eyleme katılanlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı istifaya davet etti.

Madenci Anıtı önünde toplanan yaklaşık 40 kişilik Birleşik Haziran Hareketi Zonguldak Meclisi üyeleri sloganlar atarak valilik binası önüne kadar yürüdüler.

Birleşik Haziran Hareketi Zonguldak Meclisi Sözcüsü Nurol Contay, burada yaptığı açıklamada, “Birleşik Haziran Hareketi, bugün ‘Görülmemiş Hesap Kalmayacak’ sloganıyla AKP’den hesap sormak için tüm Türkiye'de sokağa çıktı. Yaptığımız bu eylem bir başlangıç eylemidir. Bize ait olanı kullanırız. Bize ait olanı kullanmak için yurttaşlarımıza sesleniriz. Biz halkız. Şöyle bir Türkiye mümkün müdür?

‘Evet, bizimkiler biraz çalmış, eh ne yapalım biraz da çalıştılar. Soma da iki tekme için ne çok tatava yaptınız; bakın seçimde oyların çoğu hangi partiye çıktı. Demokrasi uzlaşma demektir. Hiç bir partinin oylarını yok sayamayız, biz bu ülkeyi hükümetsiz bırakmayacağız’ diyenlere Cevabımız:

Geçmişte görülmemiş hesaplar bırakarak. Güneşli ve umutlu bir Türkiye yakalayamayız!

‘Haziran Hareketi’nin mücadelesi var olduğu sürece, toplumsallığı ucuz hesaplar ile parçalamak birilerinin zannettiği kadar kolay olmayacaktır!

Ortak bir memleket düşü olmayan demokrasi formülünü insanlara kabul ettirmek o kadar kolay değildir ve halkımız bunu her geçen gün, daha güçlü hissettirmektedir. Haziran Hareketi, ‘burjuva temsil mekanizması çöker ise halk haziran öncesinde olduğu kadar çaresiz değildir” demektedir” dedi.

Grup protesto eylemine bu açıklamanın ardından son verdi.

Barış DOĞAN & Zonguldak

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums