Bülent Arınç’a diyecek sözüm yok,kopan kıyamette sinek vızıltısı

  • 7.02.2016 00:00

 1 yanda Suriye-Irak sınırı terör örgütlerince ablukaya alınmış,kıyamet yaşanıyor,

İçerde, “öz yönetim” diyerek bölgeyi köstebek yuvasına çeviren, yüzbinlerce Kürt’ün göçüne, canına kast eden, hastane, okul, cami,ev, otobüs, lojman, ambulans bombalayan, sivil katleden vahşet üreten terör örgütü Pkk ile “ilk kez” ve son derece haklı ve hukuka uygun 1 mücadele yürüten,

Yaklaşık 3 milyon mülteciye kucak açmış, tek başına çareler üretmeye ve dünyanın ilgisini bu insanlara çevirmeye çalışan, hatta Peru da bile mültecileri anlatan!

Rusya, İran, Suriye, Batı ve Işid, Pkk, Pyd gibi terör örgütlerine destek sağlayan ülkelerin sinsi tuzaklarıyla oluşan güvenlik açığını, açıktan doğan hasarı onarma gayretinde olan,

Yine içerde “Fethullah Gülen Terör Örgütü” ile hukuk çerçevesinde mücadele eden ve aynı örgütün beslediği “medya, muhalefet, akademi” ve bu 3 ayağın desteklediği tüm girişimlere, ülkenin can damarlarına kast etmelerine rağmen onurunu, demokrasisini, ekonomisini, adalet anlayışını, güvenirliğini özgürlüğünü ve en önemlisi sağduyusunu koruyan Türkiye var, karşısında da düşman kuvvet gibi duran muhalefet!

Türkiye bu tarihi yaşar ve yazarken, muhalefetin davranışlarını özellikle not düşüyor.

Türkiye’ye ve milletin aleyhine çalışmanın, düşmanlarıyla düşüp kalkmanın, toplumu kutuplaştırmanın, kavga ettirmenin, küçük düşürmenin, zehirlemenin, şiddete ve teröre arka çıkmanın “siyasi” bedelini şimdilik sadece sandıkta ödüyorlar.

Bu artık siyasi mücadele olmaktan çıktı. Siyasi mücadele, hukuk ve demokrasi çerçevesinde maksimum nezaketle ve ahlaki ölçülerde, halkta da karşılığı olan meşru zeminde ve meşruluğunu yitirmeden güven ve saygı uyandırarak yapılır.

Bu tam anlamıyla “beka” mücadelesidir. Milletin varlığına karşı “onların” varlık mücadelesi.

Gelecek planlanıyor, herkes 1 ucundan el veriyor ama “onlar” ne anayasa ne sistem tartışmalarında, ne demokratikleşme süreçlerinde bu planlara dâhil olmuyor yer almıyorlar. Olsalar dahi “yaptırmamak, engel olmak” üzere boy gösteriyorlar.

Türkiye 100 yıllık sorunlarıyla toplumu da buna hazırlayarak tarihiyle yüzleşmeye, bu yüzleşmenin getirdiği sistemdeki değişiklikleri yapmaya ve toplumsal/sosyal dönüşümü sağlamaya,yara alan “devlet/toplum” ilişkisini onarmaya, özgün ve evrensel değerleri harmanlayarak bu değişim sürecinde hafızasını tazelemeye, içerde ve dışarda yeni devlet anlayışını inşa etmeye ve bu perspektifle çehresini kurumlarını değiştirmeye, geçmişiyle kopardığı tarihi/maddi/manevi bağı yeniden kurmaya, sistemdeki arazlardan arınmaya,  ekonomisini ayakta tutmaya, çalışırken “Türkiye Işid’e destek oluyor”vbkomplike yalanlarla ispatsız delilsiz pis, ahlaki dayanağı olmayan karanlık güvenilmez 1 siyasi program uyguluyorlar.

Tabanlarına “Chp’yeyadaHdp’ye güveniyor ve size 1 gelecek sunduğuna inanıyor musunuz?” diye sorsak, sonuç oy oranları kadar yüksek çıkar mı acaba?

Toplumu/siyasi tercihin sebeplerini/gelecek tasavvurunu/bölgesel dengeleri ve talepleri okuyamamanın cezasını, iradesini Erdoğan’dan yana kullanan topluma kesiyorlar. Herhangi 1 mesuliyet almaksızın aklın zorlandığı çirkin ithamlarda bulunmanın neresi muhalefet?Pkk’nın terör eylemlerine açık destek verip “barış, demokrasi, özgürlük” diyerek, ancak kendileri gibi düşük ahlaklı, düşük zekâlı,  küçük 1 kesimi toplayabildiler yanlarında.

“Hiç iyi 1 şey yapmıyorlar mı?” yapıyorlar! Bunca pespayeliğin arasında tek “güzel” şey halkın özgür iradesiyle seçtiği Erdoğan’a mütemadiyen yeniliyor olmanın öfkesine kapılarak gerçek yüzlerini artık saklayamamaları.Erdoğan’dan 1 nefret ediyorlarsa O’nu seçen halktan 10 nefret ediyorlar.

Ey Kürt Gençliği! Onlar Hendek değil Mezar!

Meydanlarda bedenlerinizi yakmak için çağrılar yapan, ölümünüz üzerinden siyaset üreten, ellerinizle kendi mezarınızı kazdıran, kanınızı içen namert, kural tanımaz, yaşam hakkını savunur gibi görünen, kendi geleceğini senin ölümün üzerinden Kandil’den kurgulayan “neden daha fazla ölmüyorsunuz” diye sitemde bulunan cellatları daha ne kadar taşıyacaksın sırtında?Yalanlarla kışkırtıldığın Kobani’nin hesabını sormayacak mısın?

İmralı görüşmelerinin yayınlandığı kitapta “Kobani’yi MİT kurtardı” diyen Öcalan’ın bu sözünü, o gün adadan dönen Hdp heyetinden duyduk mu? Hayır! Kobani yalanı üzerinden yüzlerce Kürt’ün kanına girdiler.

İç savaşla tehdit eden, Türkiye’ye “sırtımızı Pkk’ya dayadık” diyerek meydan okuyan Hdp’liprovokatör milletvekilleri hakkında, bu konuda zaman zaman fikrim değişse de artık hukuk işlesin kanısındayım.  10 tane zibidiye “mağduriyet” kartı vermekten çekinip mağdur olmayı haketmiyoruz. En fazla da Kürtler mağdur oluyor. Bu zulme daha fazla boyun eğmemeli Türkiye.

Yani, Selahattin Demirtaş’ın evinin/otelinin önünde, DiclekentyadaKayapınar’dakazılmayan mezarlar neden senin mahallende senin elinle kazılıyor?

“Siyaseti, elime tutuşturduğunuz silahla bombayla kazmayla yapacaktınız madem, mecliste ne işiniz var?” diye sor.

Türkiye, Ermeni’nin Çerkez’in, Süryani’nin Arap’ınolduğu kadar senin de öz yurdundur. Türkiye, dini dili ırkı fark etmeksizin tüm mazlumların, irfan sahiplerinin, adalet isteyenlerin ve adalete, insana, geleceğe inananların, zalime direnenlerin ve gerçek devrimcilerin ülkesidir!

Bülent Arınç’a diyecek 1 sözüm yok. Bunca büyük belanın, kopan kıyametin arasında, kulak tırmalayan sinek vızıltısı. Değmez.

Twitter: @yildirimyasemin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums