Onca hata yapmış bir iktidarın mensubu olsam, ‘bi daha’ olmaması için kulağımı verirdim

  • 16.10.2016 00:00

 Bu kadar çok mağrurun olduğu ülkede mağdur da olur; her cinsten kin, nefret, zalimliğin kol gezdiği bir ülkede, mazlum da olur.

Tabii, ben de onların masumiyetine neden inanayım, kanıtlasınlar masum olduklarını, değil mi… Lakin öyle çok ve birçoğu içten feryat geliyor ki, hak vermek bir yana, en azından kulak vermemek günah!

Geçmişte onca hata yapmış bir iktidarın mensubu olsam, “bi daha” olmaması için, hadi canımı olmasın ama, bir kulağımı verirdim insanlara!

Bir gece ansızın darbe saldırısı yapmışsa da, bir gecede ortaya çıkmamış, en az 10 yıl gece gündüz iktidarla olmuş ve o sayede devlete dolmuş bir örgüt varsa…

“Kabahat senin demeye de dilim varmıyor ama… Kabahatin çoğu senin, canım kardeşim!”

Umur Talu’nun yazısı

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums