Evangelist Siyonistler ve Yeni Dünya Düzeni

  • 2.02.2018 00:00

  Mike Pence’in, Rahip Brunson için Türkiye’yi tehdit etmesinin önemli nedenlerinden biri de Brunson’un Evangelist olmasıdır. ABD yönetimini ve politikalarını belirleyen “Yeni Dünya Düzeni” projesi (yeni, tek-tip insan modelinin oluşturulması ve bir Tanrı imparatorluğunun tesis edilmesi) gibi teo-siyaset temelli planların mimarıdır Evangelistler.

Davranışları değiştirerek bilinci dizayn etmek ve piyasaya programlanmış robotlar imal etmek, teknoloji, medya ve film endüstrisiyle de insanları topyekûn steryotip’lere dönüştürmek gibi şeytanca planları var.

Bizler her taşın altında İsrail ve Yahudileri ararken -ki böyle olması işlerine geliyor- aslında Yahudileri de nihai emellerine alet eden asıl tehlikenin ve tehdidin Evangelist Fundamantalistler olduğu gerçeğini görmezden geliyoruz.

Bugün Hristiyanlığın ana omurgasını Evangelist Hristiyan Siyonistler oluşturmaktadır. Yeni Dünya Düzeni yani “yeni bir dünya” vahiy formatlı seküler bir inanç ütopyası olmakla birlikte asıl tehlike bu sapkın inanca dayalı olarak sergilenen vahşettir.

FETÖ’nün Türkçe Olimpiyatları’nda söylettirdiği “Yeni Bir Dünya” adlı şarkıyı hatırlayın. FETÖ hiç kuşkunuz olmasın Evangelist, sapkın, ökült, kıyametçi bir yapılanmadır.

Evangelist Rahip Brunson’un Doğu ve Güneydoğu’daki faaliyetlerine bakınca 1850-1864 yılında Çin’de baş gösteren, 14 yıl süren ve 20 ile 30 milyon insanın öldüğü kanlı, iç çatışma ortamı aklıma geldi.

İsyancıların lideri, “Cennetsel Büyük Refah Devleti" olarak tercüme edilen "Taaging Tiangu"ın kurucusu olan Hong Xiuquan’dı. Evangelist misyonerler tarafından örgütlenen bu yapı 30 milyon insanın canına mal olmuştu. Xiuquan, "Göksel Taiping Krallığı” ve buna bağlı olarak bir de ordu kurdu. Kendini de Göksel Kral ve İsa Mesih’in erkek kardeşi olarak nitelendirmişti. Neticede Evangelistler marifetiyle Çin’de kanlı bir senaryo hayata geçirildi. Türkiye’de de epeydir hedeflenen bu.

Mesih’in geliş sürecini hızlandırarak büyük bir dünya savaşı çıkartmak ve yeni bin yıllık Tanrı İmparatorluğu’nu tesis etmek gibi bir gayeleri olduğunu biliyoruz. Bugünlerde ellerinde Eski Ahid ve Yeni Ahid olan Evangelist vaizler ve ABD’li Hristiyan Siyonistler insanlardan, insanlık tarihini sona erdirecek büyük bir savaşa hazır olmalarını söylüyor. Kehanetlerine göre Armageddon Savaşı kapıda.

Evangelistler dünyayı fethedecek bir mezhep olduklarını inanıyorlar. Yeni Ahid’in Vahiy bölümünde (16:12-6) “Meleğin altıncı tasını Fırat Irmağı üzerine boşaltacak olması” doğrudan ülkemizi ve İslam coğrafyasını ilgilendirmektedir. Fırat’ın suyunun kuruyacağını düşünüyorlar (belki de GAP’tan beklentileri budur, bilemiyorum)

Mesih’in ortaya çıkması için Kudüs’ün ele geçirilmesi, Süleyman Mabedi’nin yeniden inşası, İsrail’in nükleer gücü elinde tutması gibi bazı hadiselerin olması gerekiyor. Çoğu oldu. Nihai hedefleri İslam’ı ortadan kaldırarak senkretik bir dünya dini tesis etmek.

Bakınız geçenlerde Trump’ın -İsrail’in Filistin’i tamamen işgal etmesine yarayacak- yüzyılın anlaşması olarak nitelendirdiği bir planın detayları ortaya çıktı. Buna göre; Washington ve Kahire yönetimlerinin Mısır’ın Sina bölgesinde Filistinliler için yeni bir yerleşim birimi kurmak üzere anlaştıkları görüldü. İsrail, Gazze’nin Sina’ya doğru genişletilmesini sağlayacak planı destekleyerek bölgenin gelecekte Filistin devleti olarak dönüştürülmesini talep ediyor. Trump’ın damadı ve danışmanı Jared Kushner ve Ortadoğu Özel Temsilcisi Jason Greenblatt’in Kahire ziyareti sırasında yaptıkları anlaşmaya göre bu bölgede Gazze halkına yapılacak hizmetlerin(!) idaresi de tamamen Mısır’da olacak. Mısır’a dikkat.

Rahmetli Aytunç Altındal bir kitabında “21. Yüzyıl karizmatik çağın bittiği enigmatik çağın başladığı bir dönemdir” diyordu. Enigmatik çağ şudur; “Her 108 yılda değişimler olabilmesi için 36'şar yıllık 3 periyod saptanmıştır. Bunlardan bu dönemdeki ilk periyod 1989'da başladı. Bu 36

yıl içinde doğru bildiğimiz her bilginin yanlış olduğunu göreceğimiz enteresan bir dönem bu.”

Yeni Dünya Düzeni adlı korkunç planın merkezinde Türkiye bulunmaktadır. Malumunuz, Evangelistler için 7 inayet dönemi kilisesinin 7'si de Türkiye'de bulunmaktadır. Efes Meryem Ana Kilisesi, İzmir, Bergama, Akhisar, Salihli, Alaşehir ve Pamukkale. Aynı zamanda FETÖ üssü olan merkezlerdir buralar.

Demem o ki; Yahudi/Hristiyan değerlerinden beslenen seküler/siyasi/ekonomik/ dini projenin, İslam milletine enjekte edilmesi tehlikesine karşı verdiğimiz mücadele bu sapkın topluluğu çileden çıkarıyor.

NOT: Bu konuda çalışmalar yapan Aytunç Altındal ve Ramazan Kurtoğlu kitapları tavsiye edilir.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums