Siz milletle kafa mı buluyorsunuz?

  • 10.08.2015 00:00

 Bir taraftan savaş kararı alacaksınız ve bu savaşı sürdürmekte ısrarcı olduğunuzu cümle âleme ilan edeceksiniz bir taraftan halkı isyana teşvik edeceksiniz bir taraftan da devlet müdahale etmesin diyeceksiniz! Hem barış diyeceksiniz hem de savaş çığırtkanlığı yapacaksınız! Silopi’de el yapımı patlayıcı ve mayın düzeneğiyle barikat kuracaksınız, hendekler kazacaksınız, güvenlik güçlerine karşı roket, el yapımı patlayıcı, mayın ve uzun menzilli silahlarla saldıracaksınız ama devlet müdahale etmesin diyeceksiniz! Hem devrimci halk savaşına çağrılar yaparak Kürt halkını ateşe atacaksınız hem de devlet şehirlerimizi işgal ediyor diye bağıracaksınız! Teröre terör, teröriste terörist, diktatöre diktatör, darbeye darbe diyemeyeceksiniz ama “kahrolsun saray” diyeceksiniz! Kendi kurduğunuz tuzakla kendi insanınızın canına kast edeceksiniz ardından da propagandanızı yapacaksınız! Suruç’ta bombayı DAEŞ patlattı diyeceksiniz fakat intikamını uyuyan iki polisin ensesine kurşun sıkarak alacaksınız! İçinde yaşadığınız, maaş aldığınız, ekmek yediğiniz ülkeyi hem savaş suçlusu ve terörist ülke ilan edeceksiniz hem de bu ülkede barışın ve huzurun teminatıyız diyeceksiniz!

Hem anaların rızası olmadan çocuklarını dağa kaldıracaksınız hem de çocukları için ağlayan, endişe duyan, eylem yapan analara “para mı aldınız” diyerek aşağılayacaksınız! Gariban Kürt halkının çocuklarını savaşta kurban edeceksiniz ama kendi çocuklarınızı kaliteli okullara göndereceksiniz! İhtişamlı düğünlerle dünya evine uğurlayacaksınız!  Taksim’de iki tane ağaç için tüm dünyayı ayağa kaldıracaksınız ama PKK’nın ateşe verdiği ağaçlar için tek ses etmeyeceksiniz! Bir taraftan kendi şehirlerinizi yakıp-yıkacaksınız bir taraftan da devlet yakmış gibi göstereceksiniz! Hem Ermeni’yim diyeceksiniz hem de Ermenileri aşağılayacaksınız! Hem Müslüman bir cemaatim diyeceksiniz hem de Gladyo’nun hizmetkârlığını yaparak en büyük darbeyi Müslümanlara indireceksiniz! Bir taraftan Kürdüm diyeceksiniz diğer taraftan Kürtleri heba edeceksiniz! Bir taraftan hırsızlık yaparken bir taraftan da hırsız var diye bağıracaksınız! Hem ekranlarınızda yıldız gibi parlatacaksınız hem de arkasından konuşacaksınız! Hem Kürtleri 100 yıldır ezen, yok sayan, dışlayan, dillerini, kimliklerini yasaklayan, dışkı yediren, işkenceden geçiren, infaz eden Türkiye Türklerindir zihniyetiyle iş tutacaksınız hem de bu zihniyetin yüz yıllık günahını Erdoğan’a yükleyeceksiniz!

Bir taraftan 10 bin tane Kürdün bileğine kelepçe takacaksınız bir taraftan çözüm sürecini bozmak için her türlü melaneti yapacaksınız bir taraftan TV’lerinizde Kürtleri hiç olmadığı kadar hakaret edeceksiniz diğer taraftan da utanmadan tek çare HDP diyeceksiniz!

Canınız istediğinizde ateşkes canınız istediğinizde savaş başlatacaksınız! Biz barış için çalışırken, siz yol kesip haraç toplayacaksınız! Biz 1000 yıllık kadim birlikteliği inşa edelim, bir olalım, diri olalım, güçlü, özgür ve zengin olalım dedikçe siz ayağımıza çelme takacaksınız!  Bir taraftan AK Parti eğitim sistemini altüst etti propagandasıyla aileleri çocuklarına sahip çıkmaya davet edeceksiniz bir taraftan da 100 yıllık ulus devletçi, Kemalist, laik, ırkçı eğitim sisteminizle ülkede milyonlarca çocuğun geleceğini heba edeceksiniz! Bir taraftan fakirin, garibanın yanındayız diyeceksiniz diğer taraftan Karun gibi hayat yaşayacaksınız! Biz Kürdistan’la tarihin en büyük anlaşmasını yaparken siz İngiltere parlamentosunda terörist gruplara destek veriyor yalanıyla Türkiye’yi şikâyet edeceksiniz! Bir taraftan ülkenin en mahrem bilgilerini illegal yöntemlerle dinleyip servis edeceksiniz bir taraftan da kıdemli vatansever görüneceksiniz! Sahi siz bizimle kafa mı buluyorsunuz?

Bu ülkeyi yıllardır Gladyo’nun oyuncağı yaptınız. Üst Akıl’ın acentesi gibi işlev gördünüz. Bu ülkenin ne çocuğuna, ne köylüsüne, ne yaşlısına, ne siyasetçisine ne de inancına, mezhebine, diline ve kimliğine saygı duydunuz. Allah’tan korkmadınız ABD’den, İsrail’den korktuğunuz kadar. Bu ülkenin yerlisinden, medeniyet birikiminden, ilim, irfan, kültür birikiminden nefret ettiniz. Çünkü hiçbiriniz yerli değilsiniz. Bu coğrafyaya ait değilsiniz. Siz hiçbir zaman bu ülkenin kodlarıyla derinlikli irfani bir temas kurmadınız. Bu yüzden asla bir araya gelmeyecek gibi görünseniz de hepiniz aynı yolun yolcususunuz. Hala yalan yanlış algılarınızla, operasyonlarınızla bu ülkenin ehl-i vicdan sahibi insanlarına tuzak kurmaya çalışıyorsunuz. Bizleri aptal yerine koyuyorsunuz. Bir taraftan iki üç tane fotoğrafla, haber manşetiyle, video görüntüleriyle 1000 yıllık birlikteliği nasıl çatışmaya dönüştürürüz hesabı yapıyorsunuz bir taraftan da bize pek demokrat pek şirin pek barışçıl görünmeye çalışıyorsunuz! Ne yaptığınızı bilmediğimizi mi sanıyorsunuz? Tüm çirkefliklerinizi biliyoruz. Kimin ne olduğu, nerede durduğu, ne yapmaya çalıştığı ayan beyan ortadadır. Artık maskeleriniz indi. Siz kimi kandırmaya çalışıyorsunuz?  Yolun sonuna geldiniz. Ne yapsanız çaresi yok. Bu ülkenin yükselişini asla ama asla engelleyemeyeceksiniz…

@sivildemokrat

ufukcoskunn@gmail.com

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums