Kılıçdaroğlu: İstifa etmeyenlerin büyük yolsuzlukları var

Kılıçdaroğlu: İstifa etmeyenlerin büyük yolsuzlukları var
15.07.2019 - 08:51
695

 İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun belediye iştiraklerinde görev yapan AKP’li yöneticilerin istifa etmemesine ilişkin konuştu.

AKP’li yöneticilerin koltuklarını bırakmamasını eleştiren CHP lideri, “Bırakmıyorlar çünkü yolsuzlukları açığa çıkacak” dedi.

Sözcü gazetesinden Deniz Zeyrek'in, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin ilgili kısmı şöyle:

“Kılıçdaroğlu ile yerel seçimler sonrasında Ankara ve İstanbul'da büyükşehir belediyelerinde yaşanan iştirak yönetimlerinin değiştirilmesi sorununu da konuştuk. İstanbul örneğini veren Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu'nun yenilenen seçimi 806 bin oy farkla kazandığını anımsatarak, şu değerlendirmeyi yaptı:

“İstifa etmeyenlerin demokrasi kültürü yok. Başkan yeni bir kadro ile çalışıp, İstanbul'a hizmet etmek istiyor. Bu fırsatı kendisine vermeliler. Bırakmadıkları için benim aklıma tek şey geliyor:

Oralarda büyük yolsuzlukları var. Ortaya çıkmasını engellemeye çalışıyorlar. Verilemeyecek hesabınız yoksa yönetimleri devredin.”

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu tür kadroların seçimle gelen yöneticilerle birlikte gelip, birlikte gitmesi gerektiğine dair sözlerini de sıkça kullandığını anımsattı. Görevlerinden istifa ettikleri halde şirketlerin yönetimini bırakmayanların meseleye çıkar odaklı baktıklarını anlatan Kılıçdaroğlu, “Bütün bu engeller aşılacak. Ancak yaşanacak zaman kaybı İstanbulluların zararına olacak” dedi.”

(HABER MERKEZİ)

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums