İki anketçi İstanbuldaki son durumu açıkladı

İki anketçi İstanbuldaki son durumu açıkladı
25.05.2019 - 19:35
1254

 YSK'nın İstanbul seçimini iptal etmesi ve 23 Haziran'da tekrarlanacak olmasının ardından tüm gözler İstanbul'a çevrilirken anket şirketleri de sonuçları açıklamaya devam ediyor. MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat son seçim anketine göre Ekrem İmamoğlu'nun Binali Yıldırım'dan bir tık önde olduğunu belirtirken Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı Binali Yıldırım ve İmamoğlu'nun seçim yarışında kafa kafaya gittiğini söyledi.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin tekrarına karar vermesinin ardından tüm Türkiye'nin gündemi İstanbul olmuş durumda. Hal böyle olunca anket şirketleri de 23 Haziran'daki seçimler için vatandaşın nabzını yoklamaya devam ediyor. Habertürk'te yayınlanan Manşet programına konuş olan anketçiler son durumu açıkladı. MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat, son seçim anketine göre Ekrem İmamoğlu'nun Binali Yıldırım'dan bir tık önde olduğunu belirtirken Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı ise Binali Yıldırım ve İmamoğlu'nun seçim yarışında kafa kafaya gittiğini söyledi.

Kürt seçmen uyarısı

Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı yenilenecek olan İstanbul seçiminde kazananı HDP seçmeninin belirleyeceğini iddia etti. Sarı, "Gönlünde HDP olup da hiçbir partiye oy basamayan seçmen önemli bir yekün oluşturuyor. Yani şimdi bir baktığımız zaman 200 bin bu seçimde yüzde 2 demek yani seçimi o 200 bini alan kazanır." dedi.

Halk kimi mağdur olarak görüyor?

Konsensus Araştırma Şirketi Başkanı Murat Sarı seçimlerin yenilenmesi kararından sonra yurttaşların büyük çoğunluğunun mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu'nun daha çok mağdur edildiği düşüncesinin anketlerde yer aldığını belirtti. Murat Sarı, Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu arasındaki mağduriyet oranını açıkladı. Anket sonucuna göre İmamoğlu'nun mağduriyet oranının yüzde 60 Binali Yıldırım'ın ise yüzde 40'ı bulduğu ortaya çıktı.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums