AKPli Yavuza FETÖ hatırlatması: Ya İsmail Kahraman ve Bakan Pakdemirli!

AKPli Yavuza FETÖ hatırlatması: Ya İsmail Kahraman ve Bakan Pakdemirli!
21.04.2019 - 13:29
612

 15 Temmuz darbe girişimi gecesi eşi ve oğlunu kaybeden Nihal Olçok, AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'un "Sandık başındaki yüzlerce kişi FETÖ’den ihraç edilenlerin birinci derece yakınları" şeklindeki sözleri üzerine hatırlatmalar yaptı. 

Olçok, yakınları "FETÖ"den tutuklu ya da firai olan AKP'li üst düzey görevlilerin isimlerini vererek Yavuz'u eleştirdi. 

Nihal Olçok attığı tweette, "İki, kamu görevlisi olmayan FETÖ'den ihraç edilenlerin yakınları sandık görevlisiydi demiş sayın Yavuz. Mazbata krizinde akrabalık bu kadar önemliyse Sayın bakan Pakdemirli ve tutuklu kardeşi, sayın İsmail Kahraman ve firari damat, Lahey büyükelçimiz Şaban Dişli ve tutuklu kardeş???" ifadelerini kullandı.

İstanbul'daki seçimlerin iptali ve yenilenmesi için YSK'ye yapılan başvuruya ilişkin bugün basın toplantısı düzenleyen Ali İhsan Yavuz, "Sandık başı ve seçim kurulundaki iş ve işlemlerden kaynaklanan rakamlar var. YSK 28 bin diye açıklıyor düzeltildikçe eriyor. 12 kişi FETÖ'den ihraç edilen bu sandık başında rol almıştır. 9 sandık başkanı 3'ü de memur üye olarak. FETÖ'den ihraç edilenlerin yakınları da rol alamaz mı? Bunlar kamu görevlisi değil de önemli kısmı. O günden sonraki yöntemlere baktığımızda sosyal medya hareketliliğine baktığımızda bu işler sanki onların aktif rol aldığını gösteren işaretlerle dolu." demişti. (HABER MERKEZİ) 

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums