Ankarada tren kazası; ölü ve yaralılar var!

Ankarada tren kazası; ölü ve yaralılar var!
13.12.2018 - 08:50
1216

 Ankara-Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Tren (YHT), Yenimahalle ilçesinde kaza yaptı. Kazanın gerçekleşme sebebine dair valilik, bakanlık ve ajanslardan farklı bilgiler gelirken 4 kişinin öldüğü, en az 43 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Kaza, 06.30 sıralarında Marşandiz istasyonunda meydana geldi. Ankara Valiliği konu hakkında ilk yaptığı açıklamada YHT ile banliyö treninin çarpıştığını belirtti. Açıklamada, “Ankara’dan Konya’ya giden Yüksek Hızlı Tren banliyö treniyle çarpıştı” dendi. Ulaştırma Bakanlığı da ilk yaptığı açıklamada YHT'nin kontrol lokomotifine çarptığını ve 20 kişinin yaralandığını bildirdi. Bakanlık açıklamasında "Lokomotifin orada olmaması gerekiyordu" denildi.

Şahin: 4 kişi hayatını kaybetti, 43 kişi yaralandı

Daha sonra bölgeye giden Ankara Valisi Nasip Şahin, 4 kişinin öldüğünü, 43 vatandaşın da yaralandığını açıkladı. Şahin, tren kazasının YHT'nin aynı güzergâhta yol kontrolü yapan kılavuz trene çarpması sonucu geldiğini de söyledi.

Ajanslar "Tren, üst geçide çarptı" diye duyurmuştu

Kaza, ajanslar tarafından ilk olarak YHT'nin üst geçide çarpması sonucunda gerçekleştiği yönündeydi. Ajanslar, YHT'nin üst geçide çarptığını, üst geçidin de vagonların üzerine çöktüğünü bildirmişti. 

Olay yerindeki NTV muhabiri Ahmet Ergen, trenin olması gereken hızın üzerine erken çıkmış olabileceğini söyledi. İHA muhabiri Caner Ünver de yolcuların üst geçidin trenin üzerine çöktüğünü söylediğini aktardı.  

Kaza sırasında trenin hızının 80- 90 kilometre aralığında olduğu belirtildi.

Ayrıntılar gelecek.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums