İsrail Gazze’ye hava saldırısı düzenledi

İsrail Gazze’ye hava saldırısı düzenledi
12.11.2018 - 22:19
718

 İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne hava saldırısı başlattığını duyurdu. Saldırıya gerekçe olarak, Gazze'den atılan roketin bir otobüse isabet etmesi gösteriliyor. Saldırı sonucunda 2 Filistinlinin öldüğü, 3 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.

İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, "Savaş uçaklarımız, Gazze'de terör hedeflerini vuruyor" ifadesine yer verildi. 

Filistin Halk Kurtuluş Cephesi tarafından yapılan açıklamada ise, "İsrail işgal güçlerinin Gazze'ye yönelik saldırısında yoldaşlarımızdan Muhammed Zakariya ve Muhammed Avda şehit olmuştur" denildi.

Otobüsü hedef alan saldırının ne tür bir silahla yapıldığına ve hasara ilişkin açıklama yapılmazken, Gazze'den İsrail tarafına 80 roket atıldığı, bölgede sirenlerin çaldığı aktarıldı. İsrail basını ise Gazze'den atılan roketlerden birinin bir otobüse isabet ettiğini ve bir kişinin ağır şekilde yaralandığını aktardı. (KAYNAK: SPUTNİK) 

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums