Türkiye’ye yeni ekonomik yaptırımlar uygulanabilir

Türkiye’ye yeni ekonomik yaptırımlar uygulanabilir
15.08.2018 - 05:45
759

 Türkiye ile ABD arasında yaşanan siyasi kriz her geçen gün tırmanıyor. Beyaz Saray’dan bir yetkili, ev hapsinde tutulan rahip Andrew Brunson’ın serbest bırakılmaması halinde Türkiye’ye başka ekonomik yaptırımların uygulanabileceğini söyledi.

Amerika'nın Sesi'nde yer alan habere göre, Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton’ın Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç’la Brunson konusunda yaptığı görüşmede Bolton, Amerika’nın bu konudaki duruşunu değiştirmeyeceği konusunda uyarıda bulundu. Söz konusu iddia üst düzey bir Amerikalı yetkiliye dayandırıldı.

"BRUNSON'I EVE GETİRMEYE YÜZDE YÜZ KARARLIYIZ"

Reuters haber ajansına konuşan Beyaz Saray yetkilisi Brunson konusunda henüz hiçbir gelişme olmadığını, yönetimin bu konudaki tavrının kesin olduğunu, Brunsonı eve getirmeye yüzde yüz kararlı olduklarını söyledi. Yetkili, gelecek birkaç günde ya da bir haftada bu konuda Türk tarafının harekete geçmemesi halinde başka önlemlerin de alınacağını kaydetti.

Yetkili bu önlemlerin ekonomik yaptırımlar olmasının muhtemel olduğunu söyledi ve “Sonuç almazsak baskı yapmaya devam edeceğiz"  diye ekledi. 

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums