Ömer Faruk Gergerlioğlu, Milletimiz Bizi Cezalandıranları Cezalandırdı

Ömer Faruk Gergerlioğlu, Milletimiz Bizi Cezalandıranları Cezalandırdı
25.06.2018 - 13:44
1650

 Halkların Demokratik Partisi'nden Kocaeli Milletvekili seçilen Ömer Faruk Gergerlioğlu, HDP'nin Türkiye'nin bir çok batı ilinden milletvekili çıkararak bölge partisi olmadığını ortaya koyduğunu söyledi.

 Halkların Demokratik Partisi Kocaeli Milletvekili Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu, seçim sonuçlarını Bugün Kocaeli Gazetesi'ne değerlendirdi.,

AK PARTLİLİLER SEVİNİYOR AMA TEK BAŞINA İKTİDARI KAYBETTİLER

Hakkımızda hayırlısı olsun. Cumhubaşkanlığı seçiminde Erdoğan’ın 2. tura kalabileceğini bekliyorduk ancak ilk turda kazandı. Genel seçimler açısından Ak Parti 300’ün altına düştü. Şu an kutlama yapıyorlar ama tek başına iktidarı kaybetti.

HDP TÜRKİYE PARTİSİ OLDUĞUNU İSPATLADI

HDP’nin Türkiye’nin batısından Kocaeli’nden milletvekili çıkarması son derece çok önemli. Kürt meselesinin çözümü adına çok önemli. Sorunların çözümü adına çok önemli ve Türkiyelileşmeyi hızlandıracak diye düşünüyorum. İnsanlarımızın da meseleyi kabul etmesi anlamında ve oldun bir şekilde tartışma ve uzlaşması anlamında bir ilerleme kat edecektir.HDP sadece Kocaeli’den değil başta İstanbul’un bulunduğu bir çok batı ilinden oy alarak, sadece bölge partisi olmadığını Türkiye’nin dört bir tarafında var olduğunu göstermiştir. Tam istediğimiz oy oranları yakalayamadık ama yine de bunun simgesel bir anlamı olduğunun düşünüyorum.

HALK BENİ CEZALANDIRANLARI CEZALANDIRDI

Bir KHK’lı olarak benim bu seçimde kazanmam son derece önemliydi. OHAL ve KHK zulmüne uğrayan 100 binlerce kişiden biriyim. Çok hukuksuzca vicdansızca işler yapıldı. Onların adına benim milletvekilliğini kazanmam çok önemli.  Zulmen işimizden ihraç edildik son derece keyfi kararlarla, ama milletimiz tekrar Kocaeli’ne bizi getirdi. Bir ilke savaşı yaşandı aslında. Kürt meselesindeki barışçı tutumum cezalandırıldı. Ancak milletimiz bizi cezalandıranları cezalandırdı ve milletin adayı olarak Ankara’ya gönderdi. Bunun simgesel anlamı çok büyük. Her kesimden zulme uğramış KHK ve OHAL zulmüne uğramış herkes için çok önemli bir başarı elde ettik.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums