Savcı, Altan kardeşler ve Ilıcak için ağırlaştırılmış müebbet istedi!

FETÖ nün medya yapılanması davasında, savcı, Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan ve Mehmet Altana ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istediFETÖ nün medya yapılanması davasında, savcı, Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan ve Mehmet Altana ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi

Savcı, Altan kardeşler ve Ilıcak için ağırlaştırılmış müebbet istedi!
11.12.2017 - 11:33
1022

'FETÖ 'nün medya yapılanması davasında, savcı, Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan ve Mehmet Altan'a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi.

 Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içindeki cunta yapılanması tarafından düzenlenen darbe girişimi sonrası tutuklanan gazeteci - yazar Ahmet Altan, akademisyen kardeşi Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu davada savcı Altan kardeşler ve Ilıcak için müebbet hapis istedi.

Savcı esas hakkındaki mütalaasında,  Altan kardeşler ve Ilıcak'ın 'anayasal düzeni ortadan kaldırmaya çalıştıkları' iddia edildi.

'FETÖ'nün medya yapılanması davasında 4. duruşma bugün (11 Aralık 2017) görülüyor. Haklarında  247 sayfalık iddianame hazırlanan 17 isim için de savcı bugün esas hakkındaki mütaalasını açıkladı. Savcı tüm isimler için ağırlaştırılmış müebbet istedi.

İsimlerin arasında Altan kardeşler, Nazlı Ilıcak ve firari Ekrem DumanlıEmre UsluTuncay Opçin de bulunuyor.

Ayrıntılar geliyor...


Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums