Erdoğan İstanbulda Barzaniyle görüştü

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, saat 17.00de, İstanbuldaki Mabeyn Köşkünde biraraya geldi. Toplantıda, bölgesel konular ve Rakka operasyonunun ele alınması bekleniyor.

Erdoğan İstanbulda Barzaniyle görüştü
26.02.2017 - 21:40
1139

 Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, saat 17.00'de, İstanbul'daki Mabeyn Köşkü'nde biraraya geldi. Toplantıda, bölgesel konular ve Rakka operasyonunun ele alınması bekleniyor.

  Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere bugün öğleden sonra İstanbul’a geldi.

Özel uçakla saat 15.30’da İstanbul’a gelen Barzani’yi Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nde Dışişleri Bakanlığı yetkilileri karşıladı. Kısa bir süre burada dinlenen Barzani daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere havalimanından ayrıldı.

Fransa’dan İstanbul’a gelen Barzani planlandığı gibi saat 17:00’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmek için Mabeyn Köşkü’ne geçti.

IRAK KURDISTAN BOLGESEL YONETIM LIDERI MESUT BARZANI ISTANBULA GELDI FOTOGRAF:IBRAHIM YILDIZ/ISTANBUL, (DHA)

Barzani’nin ziyareti dolayısıyla Atatürk Havalimanı’na Irak ve Kürt Bölgesel Yönetimi bayrağı da çekildi.

Basına kapalı gerçekleşen görüşmede bölgesel konuların ele alınması bekleniyor.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums