Yıldırım: Şiliye uzanacağınıza Şileye gitseydiniz

Başbakan Yıldırım, CHPye yüklendi: "Kılıçdaroğlu halk oylaması için bir ilham bulmuş.

Yıldırım: Şiliye uzanacağınıza Şileye gitseydiniz
21.02.2017 - 13:50
1208

 Başbakan Yıldırım, CHP'ye yüklendi: "Kılıçdaroğlu halk oylaması için bir ilham bulmuş. Bunu da Şili'de bulmuş. Şili'ye kadar uzanacağınıza Şile'ye gitseydiniz." Yıldırım konuşması sırasında zaman zaman salona bozkurt işareti de yaptı.

  Başbakan Binali Yıldırım, CHP’nin Şili’deki referandum sürecinde ‘hayır’ diyenlerin hikayesini anlatan No filminin ekibini ve ve Şili’de ‘hayır kampanyası yürütenleri Türkiye’ye davet etmesine tepki gösterdi.

Partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuşan Yıldırım, referandum sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldırım’ın mesajları şöyle:

VİRANŞEHİR’DEKİ SALDIRI: Saldırıya uğrayan lojman sakinlerine yargı mensuplarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu terör saldırısı sadece yargı görevi yapanlara değil 250 bin Viranşehirli kardeşlerimize ve kardeşliğimize yapılmıştır. İsmi ne olursa olsun bütün terör örgütlerinin hedefi insandır. Bugün bizim kapımızı çalan tehdit unutulmasın ki yarın bunların sırtını sıvazlayanların da kapısını zorlayacaktır. Son dönemde bazı ülkelerden terörü ve şiddeti desteleyen ırkçı ve ayrımcı söylemler yükseliyor. İsrail Meclisi’nin ezan kısıtlması Avrupa’da yükselen İslam karşıtı söylemler çok ama çok tehlikeli bir gelişmedir.

YURTDIŞI TEMASLARI: Malta ile sağlık alanında sosyal politikalar alanında işbirliği öngören iki anlaşma imzaladık. Yurtdışındaki bir sonraki durağımız Münih oldu. Birçok ikili görüşmeyi gerçekleştirdik. Size gurbetteki kardeşlerimizin selamını getirdim. Almanya’da binlerce vatandaşımız Türkiye’ye selam yolladı.  Önceden memleketi kucaklayan kapsayan bir cümle kurarken Edirne’den Kars’a kadar derdik şimdi değişti Almanya’dan Kars’a kadar oldu. Almanya söz verdi sandıklara giden ilk biz olacağız ilk ‘Evet’ mührünü biz vuracağız dediler.

KANDİL EVET DER: 15 Temmuz’da 248 şehidimizin kanına giren hain darbeci teröristler bir daha cesaret bulmasın diye, Kandil’e selam duranlara millete selam durmayı öğretmek için ‘Evet.’ Ne diyor bu tellallar ‘Ülke bölünecek.’ Bu referanduma ‘Evet’ deyince ülke bölünecek olsa, önce Kandil koşa koşa ‘Evet’ der. Onların amacı Türkiye’yi bölmek değil mi zaten. Böyle fırsat gelmiş ayaklarına, teperler mi? FETÖ ‘Hayır’ kampanyası yapıyor. Pensilvanya’daki fitne yuvasından ‘Hayır’ oyu talimatı çıkıyor.

ÖĞRETMEN ATAMALARI: Bir müjdemiz var. 20 bin 127 öğretmenin atamasını yapmaya karar verdik. Mart ayında işlemler başlıyor. FETÖ elebaşına gelince ABD’li yetkilerle iade konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Yeni yönetimin bu konuda daha anlayışlı ve duyarlı olacağını görüyoruz. Şartlar ne olursa olsun FETO gelecek hesap verecek. Artık bu terör örgütleri içeride ve dışarıda başını kaldıramaz hale geldi. Yeter mi? Yetmez.”

CHP’NİN PROPAGANDA KAMPANYASI: Sayın Kılıçdaroğlu sana sesleniyorum. Kılıçdaroğlu halk oylaması için bir ilham peşinde Şili’de bulmuş bu ilhamı. Adamlar bir film yapmış CHP de ondan medet ummuş. Anladık uzun yıllar halka güvenmediniz seçkin takıldınız ama hani değişiyordunuz? Şili’ye kadar uzanacağınıza Şile’ye gitseydiniz bu ülkenin köylerine kasabalarına gitseydiniz. Gidip de bir kahvehanede otursaydınız. Şili’ye boşu boşuna niye gittiniz? Kafa bu ülkeye yabancı. Akkıl, dedin miydi adamın aklına uzak diyarlar geliyor. Sayın Kılıçdaroğlu senin bu derdin bu kafayla derman bulamaz. Nereye gidersen git. Kılıçdaroğlu anlamıyor belki bu lisandan anlar. Tabii ki ‘Evet.’ Tabii ki ‘Evet.’ ‘Evet’te bereket var diye boşuna demiyoruz.
Birileri Türkiye’nin yelkenlerine dolan rüzgarı engellemeye çalışıyor. Bakanlarımız milletvekillerimiz genel merkezimiz AK Parti’nin A’dan Z’ye bütün teşkilatı sahada var gücüyle çalışacak inşallah.” 

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums