Kılıçdaroğlunun konvoyu Artvinde çatışmanın arasında kaldı!

Kılıçdaroğlu’nun danışmanı: Saldırı değil, konvoy güzergâhında çatışma çıktı

Kılıçdaroğlunun konvoyu Artvinde çatışmanın arasında kaldı!
25.08.2016 - 14:44
1195

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna Artvin'in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gittiği sırada Yanıklı köyü yakınlarında polisle bir grup saldırgan arasında çıkan çatışmanın arasında kaldı. Açılan ateşe korumaların da karşılık vermesi sonucu çatışma büyüdü. Şu anda çatışmanın devam ettiği öğrenildi. Konvoy durduruldu, Kılıçdaroğlu'nun araç içinde koruma altında tutulduğu belirtildi.

Kılıçdaroğlu, Artvin programını gerçekleştirmek için uçakla Kars’a geldi. Buradan karayoluyla Artvin’in Şavşat İlçesi’ne geçen Kılıçdaroğlu, ilçe merkezinde halka hitap etti. Artvin’e gitmek üzere yola çıkan CHP konvoyu, Ardanuç İlçesi yakınlarına geldiğinde, konvoya ateş açıldı. Kılıçdaroğlu’nun korumaları hemen harekete geçerek karşılık verdi. Güvenlik güçleri ateş açanların yakalanması için çalışma başlattı.

"Ön tarafta yaralılar olduğu belirtiliyor"

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, "Kemal Kılıçdaroğlu konvoyun önünden sık sık silah sesleri duyduk. Ön tarafta yaralılar olduğu belirtiliyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun durumunun iyi olduğu belirtiliyor" açıklaması yaptı.

 

Danışmandan "Saldırı değil,
çatışma" açıklaması

Bu arada Kılıçdaroğlu'nun danışmanlarından biri saldırı olmadığını güzergâhta konvoyun geçişi sırasında çatışma çıktığını ifade etti.

"Ormanlık alandan kendisine ateş açılmış"

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, saldırıya ilişkin şunları söyledi:

"Genel başkanımızın bugün Artvin'de belediye açma töreni ve vatandaşlarla buluşması vardı. Ormanlık alandan kendisine ateş açılmış. Korumalar karşılık vermiş. Genel başkanı güvenli bir bölgeye almışlar ama çatışma devam ediyormuş. Yaralı yok. Biz de şu anda sinyal kesiciler kullanıldığından ulaşmakta güçlük çekiyoruz. Önemli olan herhangi bir üzücü olay yaşanmaması ama vahim bir tabloyu ortaya koyuyor."

 

Bölge muhabiri: Bir asker yaralandı

NTV canlı yayınına bağlanarak bölgeden bilgi veren muhabir, "5 bin kişilik grup Kılıçdaroğlu’nu bekliyor. 1 askerin yaralandığı, grubun, konvoyun Şavşat’a geri döndüğü söyleniyor. Konvoydan önce jandarmayla sıcak temas kuran bir grup var. Orada bir yaralanma var. Konvoy 3-4 kilometre ötede bekletiliyor" diye konuştu.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums