Arınçtan yeni bomba! Gökçek için şok iddialar!

Bülent Arınçın basına kapalı olarak düzenlenen Bab-ı Ali toplantısında Melih Gökçek için çok ağır iddialarda bulunduğu öğrenildi.

Arınçtan yeni bomba! Gökçek için şok iddialar!
27.03.2015 - 01:46
991

 Bülent Arınç'ın basına kapalı olarak düzenlenen Bab-ı Ali toplantısında Melih Gökçek için çok ağır iddialarda bulunduğu öğrenildi.

AK Parti'de Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç ile AnkaraBüyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek arasındaki kavga bitmek bilmiyor.

Arınç'ın bu akşam düzenlenen Bab-ı Ali toplantısında gazetecilere Melih Gökçek hakkında çok ağır suçlamalarda bulunduğu bildirildi. Toplantıya katılan gazetecilerden Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur Twitter hesabından yaptığı açıklamada Arınç'ın Gökçek'e dönük yeni iddialarda bulunduğunu yazdı.

GÖKÇEK ARINÇ'A HANGİ CEMAATÇİLERİ GÖNDERDİ?

Arınç'ın suçlamaları için "yenilir yutulur türden değildi doğrusu" diyen Uğur, "Melih Gökçek Bülent Arınç'a belediye başkanlığını engellemesin diye hangi cemaatçileri gönderdi? Arınç bu akşam onları açıkladı" diye devam etti. Tolantının basına kapalı olduğunu vurgulayan Uğur "Detayını şimdi açıklamayacağım ama ağır sözlerdi. Bu kadarını söyleyebilirim" dedi.

İşte Uğur'un o tweetleri:

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums