Suriye sınırına askeri sevkiyat

Gaziantep’in Karkamış ilçesinde sınır hattına dün zırhlı araçların konuşlandırılmasının ardından, bugün de Kilise askeri araç sevkiyatı yapıldı. IŞİD üyeleri de Karkamış’ın karşısındaki Cerablus’ta hendek kazıyor.

Suriye sınırına askeri sevkiyat
30.06.2015 - 11:39
1603

Gaziantep’in Karkamış ilçesinde sınır hattına dün zırhlı araçların konuşlandırılmasının ardından, bugün de Kilis'e askeri araç sevkiyatı yapıldı. IŞİD üyeleri de Karkamış’ın karşısındaki Cerablus’ta hendek kazıyor.

 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı'ndan çıkan 32 tank, zırhlı personel taşıyıcılar ve askeri personeli taşıyan otobüsler güvenlik önlemi altında Kilis'e hareket etti. Tank ve diğer askeri araçlar, Suriye sınırındaki Elbeyli ilçesinde belirlenen noktalara konuşlandırılacak.

Kilis’in Elbeyli ilçesi Suriye sınırında. Sınırın karşı tarafında stratejik öneme sahip Savran kasabası bulunuyor. IŞİD 1 Haziran’da Halep merkezine 40 kilometre uzaklıkta bulunan Savran kasabasını ele geçirmişti.

Dün de Karkamış Sınır Kapısı çevresine ve sınır hattındaki bazı noktalara zırhlı araçlar konuşlandırılmıştı. Karkamış’ın karşı tarafı da IŞİD’in kontrolündeki Cerablus kenti. Kentte sessizlik hâkim. Sınıra yakın bölgedeki binalarda kalan IŞİD üyeleri hendek kazıyor.

Sınır hattını zaman zaman yaya olarak da kontrol eden ekipler, Suriye tarafındaki gelişmeleri yakından takip ediyor.

 

 

Kaynak: Al Jazeera ve AA

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums