Hazine ve Maliye Bakanlığına Lütfi Elvan getirildi

Hazine ve Maliye Bakanlığına Lütfi Elvan getirildi
10.11.2020 - 08:25
6145

 Berat Albayrak'ın istifa etmesinin ardından boşalan Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Lütfi Elvan atandı.

Berat Albayrak'ın istifasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmesinin ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine atanan isim belli oldu. 

Berat Albayrak’ın, Instagram hesabı üzerinden yaptığı istifa paylaşımının ardından Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı 27 saat sonra konuya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, “Cumhurbaşkanımız tarafından yapılan değerlendirme sonunda, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın görevden af talebi kabul edilmiştir” denildi.

Bu açıklama sonrası boşalan koltuğa kimin getirileceği merak konusu olurken, sürpriz bir atama haberi geldi. Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Hazine ve Maliye Bakanlığı’na, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı görevini yürüten Lütfi Elvan getirildi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan kararda, "Görevinden affını isteyen ve af talebi kabul edilen Berat Albayrak'tan boşalan Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Lütfi Elvan Türkiye Cumhuriyeti Anayasanın 104. ve 106. maddeleri gereğince atanmıştır" ifadelerine yer verildi.  

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums