Davutoğlundan Merkez tepkisi...Sorun motorda siz hala lastik değiştiriyorsunuz!

Davutoğlundan Merkez tepkisi...Sorun motorda siz hala lastik değiştiriyorsunuz!
7.11.2020 - 10:55
5384

 Son dakika haberi... Merkez Bankası Başkanı'nın görevden alınmasına Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'ndan çok sert tepki geldi: Arabanın motorunda sorun var lastiği değiştirip çare arıyorsunuz. Bu güzel ülkeye yazık ediyorsunuz.

 Son dakika haberi... Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal'ın gece yarısı operasyonuyla görevden alınmasına Gelecek Partisi Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'ndan çok sert tepki geldi.

Davutoğlu "Arabanın motorunda sorun var lastiği değiştirip çare arıyorsunuz. Bu güzel ülkeye yazık ediyorsunuz" dedi.

Twitter'dan paylaşım yapan Davutoğlu "Ekonomide yangın var! Son 16 ay içinde ikinci kez Merkez Bankası başkanı değişti! Arabanın motorunda sorun var lastiği değiştirip çare arıyorsunuz. Bu güzel ülkeye yazık ediyorsunuz" ifadelerini kullandı.

 

NE OLMUŞTU?

Cumhuriyet tarihinde bir ilk yaşandı, 16 ay içinde iki Merkez Bankası Başkanı görevden alındı. Gece yarısı operasyonuyla Murat Uysal görevden alınırken, yerine Beştepe'den yeni bir isim atandı. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal yeni başkan oldu.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums