İşkenceyle övünen sayesinde ortaya çıkan işkence

İşkenceyle övünen sayesinde ortaya çıkan işkence
2.06.2020 - 07:12
806

 Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nde kaydedilmiş bir işkence seansı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin milletvekili Olcay Kılavuz’un danışmanı Emre Soylu’nun görüntüleri Twitter hesabından paylaşması sayesinde ortaya çıktı.

Emre Soylu, görüntüleri paylaşırken “Kahraman polis memurumuz Atakan Arslan’ı şehit eden it Muhammet Emir Cura isimli hain Diyarbakır Emniyet’in şefkatli kollarında” notunu düştü.

Muhammet Emir Cura, “dur” ihtarına uymayıp kaçarken ateş edip polis Atakan Arslan’ı öldürmekle suçlanıyor. Cura, daha sonra gerçekleştirilen takip sonucunda yakalanıp gözaltına alınmıştı.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekili Ömer Faruk Gergerlioığlu, Diyarbakır Emniyeti’ndeki işkence iddialarını Meclis gündemine taşıdı ve ”İşkence kime yapılırsa yapılsın biz karşısında durmaya devam edeceğiz” dedi. Gergerlioğlu, konuşmasında işkencenin ortaya çıkış biçimiini de hatırlattı ve şöyle dedi:

“Bunu yapan da bir siyasi partinin milletvekilinin danışmanı. Hiç çekinmeden bunu yapabiliyor. Çünkü cezasızlık ülkeyi bitiriyor. (…) İşkence bir insanlık suçudur ve zaman aşımı yoktur. Bunu sürekli olarak tekrarlayıp hatırlatmak gerekir. İşkencenin mazereti de yoktur isterse uygulanan en azılı suçlu olsun işkence kabul edilemez. Eğer bir suçluyu cezalandıracaksanız adil bir şekilde yargılarsınız ve kanunda belirtilen cezayı verirsiniz. İşkence kime yapılırsa yapılsın biz karşısında durmaya devam edeceğiz.”

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums