AKPli vekilden Bahçeli iddiası: Referandumdan sonra Erdoğanın yardımcısı olacak

AKP Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, TBMMde Anayasa değişikliği ile ilgili yaşanan son gelişmelere değinirken "İnşalla

AKPli vekilden Bahçeli iddiası: Referandumdan sonra Erdoğanın yardımcısı olacak
12.12.2016 - 12:25
1517

 AKP Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, TBMM'de Anayasa değişikliği ile ilgili yaşanan son gelişmelere değinirken "İnşallah bu değişiklik referandumdan olumlu oyu alacak ve Cumhurbaşkanımız yeni sistemde Cumhurbaşkanı, Devlet Bahçeli'de yardımcısı olacak" iddiasında bulundu.

Erzurum Medya'nın haberine göre, Ankara'da düzenlenen 'Ankara'da Erzurum Günleri'nin 4.sü devam ederken, Ankara'da bulunan basın mensupları ile yakından ilgilenen Erzurum milletvekilleri, bürokratlar ve iş adamları değişik ortamlarda Erzurum'un sorunlarını masaya yatırma fırsatı buldu.

Erzurum Günleri'nin 3. gününde işadamı ve siyasetçi Vahit Bingöl, Erzurum basınına Hotel Royal Gardin'de akşam yemeği verdi.

Erzurum milletvekilleri Mustafa IlıcalıZehra Taşkesenlioğluİbrahim AydemirOrhan Deligöz ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz yavilioğlu'nun yanı sıra bir çok belediye başkanı, bürokrat, basın mensubu bir araya geldi. Erzurum Günleri'ni organize eden ERDEF Başkanı Feridun Önal'ında katıldığı yemekte milletvekilleri kısa birer konuşma yaparak Ankara'da Erzurum için neler yaptıklarını anlatıp, yapılması gerekenler konusunda da basın ile işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söylediler.

 

TBMM'de Anayasa değişikliği ile ilgili yaşanan son gelişmelere değinen Deligöz, "İnşallah bu değişiklik referandumdan olumlu oyu alacak ve Cumhurbaşkanımız yeni sistemde Cumhurbaşkanı, Devlet Bahçeli'de yardımcısı olacak" dedi.

İş adamı Vahit Bingöl davetine icabet eden bütün misafirlere teşekkür ederk Ankara'daki bu tablonun Erzurum'da da devam edeceğine inandığını; tek derdinin Erzurum'u daha yukarıya nasıl taşırız olduğunu belirtti.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums