Türkiye imkânsızı başardı, EURO 2016 biletini kaptı: 1-0

EURO 2016 Elemeleri A Grubunda son maçında İzlandayı ağırlayan Milli Takım, Selçuk İnanın golüyle, Avrupa Şampiyonasına gitmeyi garantiledi.

Türkiye imkânsızı başardı, EURO 2016 biletini kaptı: 1-0
14.10.2015 -
1351

EURO 2016 Elemeleri A Grubu'nda son maçında İzlanda'yı ağırlayan Milli Takım, Selçuk İnan'ın golüyle, Avrupa Şampiyonası'na gitmeyi garantiledi.

  Türkiye'nin golünü uzatma dakikalarında serbest vuruştan Selçuk İnan kaydetti. 


62'de oyuna giren Gökhan Töre, 78'de kırmızı kartla oyundan atıldı. 

Gruptaki diğer maçlarda Kazakistan Letonya'yı deplasmanda 1-0, Çek Cumhuriyeti de Hollanda'yı 3-2 yendi. 

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti maçının 11'inde tek değişikliğe gitti. Terim, Çek Cumhuriyeti ile deplasmanda oynanan maçın 11'inde yer alan futbolculardan Cenk Tosun'u yedek kulübesinde oturturken, bu futbolcunun yerine Volkan Şen'e şans verdi.

Kaleyi Volkan Babacan'a emanet eden tecrübeli teknik adam, defansı Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Hakan Balta ve Caner Erkin 4'lüsünden oluşturdu.

Defansın önünde Selçuk İnan ve Ozan Tufan'ı oynatan Terim, orta alanda Volkan Şen, Oğuzhan Özyakup ve Arda Turan'a forma verirken, ileri uçta ise Hakan Çalhanoğlu görev yaptı. 

Maçta geniş güvenlik önlemi

Konya Emniyet Müdürlüğü, Ankara'da meydana gelen bombalı terör saldırısı nedeniyle maçın oynanacağı stat ve çevresi ile kent merkezinde önlemlerini artırdı.

Karşılaşma öncesi güvenlik güçlerinin izinleri iptal edilirken, statta 750'nin üzerinde özel güvenlik görevlisi ve 2 binin üzerinde de polis görev yaptı. Stada giren futbolseverler de detaylı üst aramasından geçirildi.

Futbolseverlerin el ve sırt çantaları başta olmak üzere yanlarındaki spreyler de stada alınmadı. Bozuk para, çakmak, kesici ve delici aletlerin stat içerisine sokulmasına izin verilmedi.

Kaynak: Al Jazeera

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums