Elele Özgürlüğe Altınoluk’ta Konuşuldu...

Elele Özgürlüğe Altınoluk’ta Konuşuldu...
3.06.2019 - 18:23
2807

 Tarihsel TKP’nin son genel sekreteri ve Elele Özgürlüğe kitabının yazarı Nabi Yağcı, Altınoluk’da dostlarıyla bir araya geldi, kitabını imzaladı.

Balıkesir’e bağlı  Altınoluk tatil beldesinde yapılan imza günü ve söyleşi programının moderatörlüğünü Süleyman Karakaş yaptı. 

Nabi Yağcı, programın birinci kısmında kitabında ele aldığı  TKP, TBKP ve yasallaşma sürecini üzerine bir sunum yaptı. Toplantının ikinci kısmında Yağcı okurlardan gelen soruları yanıtladı.  

Yüksek Seçim Kurulu tarafından tekrarlanmasına karar verilen 23 haziran İstanbul belediye başkanlığı seçimlerin yanı sıra güncel  sorunların da tartışıldığı programın verimli geçtiği öğrenildi. Saat 15,00’de başlayan ve yaklaşık 3 saat süren toplantının sonunda Nabi Yağcı kitaplarını imzaladı ve ardından yemek yenildi.

25 civarında kişinin katıldığı toplantının düzenleyicileri arasında yer alan Necati Kur, sözlü tarih çalışmaları hakkında Konca Yazışmaları ve Dönüşlerin Yirminci Yılı kitaplarının  ortaya çıkış hikayesinde Kocaeli deneyimini aktardı.

Toplantıya katılanlar, yemek sonrası toplu fotoğraf çekimi yaptı.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums