Sakaryada sel etkili oluyor

ADAPAZARI’nda etkili olan sağanak yağmur heyelana neden oldu. Heyelan nedeniyle Aşağı Dereköy mevkiinde toprak yığınları ve devrilen ağaçlar, D-100 karayolunu doldurdu. Karayolunun iki yönü de ulaşıma kapandı.

Sakaryada  sel etkili oluyor
23.06.2015 - 19:07
5079

 Bugün bölgeyi etkisi altına alan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Birçok ev ve işyerini su basarken, ekili alanlar da zarar gördü. Saat 17.00 sıralarında ise yağışların etkisiyle, Adapazarı’nın Aşağı Dereköy mevkiinde heyelan meydana geldi.

Heyelan nedeniyle Sakarya Üniversitesi Kampüs Kavşağı yakınında toprak yığınları ve devrilen ağaçlar D-100 karayolunu kapattı. İlk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmadı. Heyelan nedeniyle D-100 karayolunun her iki yönü de ulaşıma kapandı. İzmit ve Adapazarı’nda araçlar TEM’e yönlendirilirken, bölgede yolu

Sakarya'da selde kaybolduğu bildirilen 1 kişi aranıyor


Sakarya’nın Serdivan ilçesine bağlı Aşağıdereköy Mahallesi’nde sağanak yağış sonrası derenin taşması sonucu çok sayıda evi su bastı. haber üzerine bölgeye gelen AFAD ve itfaiye ekipleri kayıp olduğu bildirilen kişiyi arama çalışması başlattı.


Aşağıdereköy Mahallesi’nde öğleden sonra etkili olan sağanak yağış sonucu çok sayıda araç sel sularına kapıldı. Sel sularının sürüklediği ağaçlar mahallenin yolunu kapattı. Kapanan yol, ağaçların motorlu testere ile kesilerek kenara çekilmesi sonucu açılabildi.

 
Sel sularının sürüklediği bir kamyonun çarpması sonucu sular altında kalan evde bir kişinin olduğu belirtildi. Şahsın kayıp olduğunu söyleyen vatandaşların beyanları üzerine AFAD ve itfaiye ekipleri arama kurtarma çalışmalarına başladı.

Hürriyet

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums