Çalışma Bakanı açıkladı: Kamu çalışanları için de ‘evden çalışma’ başlıyor

Çalışma Bakanı açıkladı: Kamu çalışanları için de ‘evden çalışma’ başlıyor
23.03.2020 - 08:00
1401

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla, 'Koronavirüs'le Mücadele Kapsamında Kamu Çalışanlarına Yönelik İlave Tedbirler' konulu genelge Resim Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan genelgeye göre; kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlara uzaktan çalışma, dönüşümlü çalışma gibi esnek çalışma yöntemleri uygulanabilecek.

 
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehre Zümrüt Selçuk, kararı Twitter hesabından duyurarak, "Kamu hizmetlerini aksatmayacak şekilde, ihtiyacı karşılayacak kadar asgari sayıda personelin bulundurulması şartıyla; çalıştırılma biçimine bakılmaksızın kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlara, uzaktan çalışma, dönüşümlü çalışma gibi esnek çalışma yöntemleri uygulanabilir" diye yazdı. 
 
Ayrıca genelgede; daha önce Covid-19 kapsamında idari izinli sayılanların, yeni bir karar verilinceye kadar idari izinli sayılmaya devam edeceği de bildirildi. Yıllık veya mazeret izni kullanabilecekleri belirtilen çalışanlar da genelge kapsamında belirlenecek esaslar dahilinde idari izinli sayılabilecek.
 
 
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums