Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı izlerseniz yarına dönük sürprizlerle karşılaşmazsınız

  • 19.12.2018 00:00

  Siyasetin hangi yollardan geçeceği ve devletin çeşitli gelişmeler karşısında ne tür tutumlar izleyeceğini anlamak zor değil. Çünkü Başkanlık Sistemi'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan, her konuşmasında hem düne ışık tutan hem de geleceğe dönük açıklamalar yapıyor. Bu açıklamalardan dün 'da seslendirilenlerden bazılarını kayda geçirmeyi gerekli gördüm...

Gezi dediler
"- Gezi dediler. 10-12 tane ağaç bir yerden sökülüp bir yere taşınacak kıyamet kopardılar...
Bay Kemal Taksim Meydanı'na geldi. Dolmabahçe'de caminin içine bira şişeleriyle girdiler.
Dolmabahçe'deki Başbakanlık ofisimize saldırdılar. Sonunda bu Gezicileri derdest ettiler. Bu millete kimse bedel ödetemeyecek."

Çözüm bitti
"- 'Çözüm süreci' dedik, önlerini açtık.
Yanaşmadılar. Bir daha çözüm süreci beklemeyin, geçti o iş. Tüm terör örgütleriyle başlattıkları canlı bomba saldırıları, silahlı eylemlerle büyük şehirleri esir almaya çalıştılar."

Portakal mı mandalina mı?
"- Bu arada Bay Kemal sokağa çağırıyor.
Birileri çıkmış portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir sokağa çağırıyor.
Haddini bil, bilmezsen haddini, bu millet patlatır enseni. Sokağa mı çağırıyorsun işte buyur. Bu ülkede benim milletimle artık, onun onuruyla oynanmaz. Hesabı ağır olur."

Fırat'ın doğusu
"- Fırat'ın doğusuna operasyona başlayacağımızı resmen ilan ettik. Takip ediyoruz.
Sayın Trump'la görüştük, kendisi de olumlu cevap verdi. Bölgedeki son terörist etkisiz hale gelene kadar  topraklarını tarayacağız.
Özgür seçimler yapılana kadar terörle mücadelemiz sürecektir. 500 kilometrelik sınır hattı boyunca askerlerine zarar vermeyecek şekilde Suriye topraklarındaki operasyonlara her an başlayabiliriz."

Gitmezlerse biz göndeririz
"- Şimdi kazdıkları kuyulara teröristleri gömüyoruz. Gömmeye de devam edeceğiz.
Sayın Trump'la konuştuk, Fırat'ın doğusundan bu teröristlerin gitmesi lazım.
Gitmezse biz göndereceğiz. Terör koridoruyla bizi rahatsız ediyorlar. Mademki ABD ile stratejik ortağız, gereğini yapmamız lazım. "

Bir gece ansızın
"- Bir gece ansızın gelebilir.
Bu şifreyi unutmasınlar. Her an teröristlerin tepesine çökebiliriz.
Terör örgütü mensupları güya tedbir alıyorlarmış, tüneller kazıyorlarmış..."

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums