ÜLKEYİ YÖNETEMİYORSUNUZ

  • 23.02.2016 00:00

 Artık bu ülkeyi yönetemiyorsunuz.

Sizin medyanızın anlattığı masallarla gözlerine perde çekilmemiş herkes bu gerçeği görüyor.

* * *

Neden yönetemiyorsunuz biliyor musunuz?

* * *

Bir tek yeni kelimeniz, hiçbir orijinal fikriniz kalmadığı; bu ülkenin yüzyıldır pençesinde kıvrandığı milliyetçiliği, turancılığı, militarizmi, kendi dinî sosunuzla terkip edip yeni bir ürün gibi satmaya çalıştığınız için yönetemiyorsunuz.

* * *

Daha önce bu ülkede neyi eleştiriyorsanız bugün bin beterini yaptığınız için yönetemiyorsunuz.

* * *

Size oy vermeyenleri sizden nefret ettirmeyi bir siyaset biçimi olarak benimsediğiniz için yönetemiyorsunuz.

* * *

Bu ülkede, kurumları, gelenekleri, teamülleri, iyi kötü demeden, tamamiyle sıfırladığınız, Dışişleri Bakanlığı’ndan Emniyet Teşkilatı’na kadar kurumların hafızasını yok ettiğiniz için yönetemiyorsunuz.

* * *

Kendi partinizi, dışarıdan çok heybetli görünen, içinden ise kupkuru kalmış bir çınara dönüştürdüğünüz, beraber yola çıktığınız herkesi bugün hain ilan etme noktasına geldiğiniz için yönetemiyorsunuz.

* * *

Türkiye’yi demokrasiden büyük bir hızla uzaklaştırdığınız için yönetemiyorsunuz; İslam’la demokrasi birleşecek, dünyaya model olacak diye sizi hararetle destekleyenlerin, bugün mültecileri geri göndermeyin diye size katlanmasından medet umar hale geldiğiniz için yönetemiyorsunuz.

* * *

Yolsuzlukların üzerini örteceğim derken, hukuku tamamen ortadan kaldırdığınız için yönetemiyorsunuz.

* * *

Çıkardığınız yangınları kolayca söndürebileceğinizi zannettiğiniz, katliamların ardından oylarınızın arttığından söz edebildiğiniz için yönetemiyorsunuz.

* * *

Elinizde dinden başka hiç bir şey kalmadığı, onu da tamamen şekle indirgediğiniz için yönetemiyorsunuz.

* * *

İktidar sizi sarhoş etmiş, elde ettiğiniz güç, çürük bir çatının üzerinde aylarca biriken karın bütün ahşap ve tuğlayı un ufak etmesi gibi, nefislerinizi yerle bir etmişken, daha çok iktidar, sınırsız iktidar istediğiniz için bu ülkeyi yönetemiyorsunuz.

* * *

Bu ülkenin başına gelen hiç bir melanetten kendinizi sorumlu tutmadığınız; vicdan azabı çekmediğiniz; utanma duygusunu kaybetmiş olduğunuz için yönetemiyorsunuz.

* * *

Ve yönetemeyeceksiniz de...

Siz artık sadece, gerginlik, çatışma, huzursuzluk, kan ve gözyaşı vaat ediyorsunuz...

Hükümranlığınız sürse de hükmünüz kalmamıştır.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums