Kafa kesicilere rehin düşmek

  • 5.08.2014 00:00

 O kafa kesen adamların komutanının Türkiye'de tedavi edildiğine dair bir fotoğraf çıkıyor ortaya, çıtınız çıkmıyor. Gazze'de hastane bombalayan İsrailli komutanın Türkiye'de tedavi edildiğini gösteren bir fotoğraf çıksa ortaya neler yapardınız?

 Gazze’ye bakınca aynı şeyi görüyoruz değil mi? 
Hastanelere, ambulanslara bomba atacak kadar insanlıktan çıkmış bir devlet var orada. Sen de ben de, kolları bacakları kırılmış o çocukları görüyoruz. Birlikte lanetliyoruz. Bunları yapanları da, bunlara destek olanları da... 

Kahire’de çoluk çocuk dinlemeden idam cezası veren, darbecilerin sözde yargıçlarına, onların düzmece yargılamalarına bakınca aynı öfkeyi duyduğumuza eminim. 

Peki nasıl oluyor da, bu kafa kesen adamlara, onların önünde tir titreyen insanlara bakarken aynı şeyleri hissetmiyor, aynı duyguları paylaşmıyoruz? 

Öyle yarım ağızla “paylaşıyoruz” diyerek kimseyi inandıramazsınız. 

O kafa kesen adamların komutanının Türkiye’de tedavi edildiğine dair bir fotoğraf çıkıyor ortaya, çıtınız çıkmıyor. Gazze’de hastane bombalayan İsrailli komutanın Türkiye’de tedavi edildiğini gösteren bir fotoğraf çıksa ortaya neler neler yapardınız? 

Bu kafa kesicilerin Türkiye’de internet siteleri var, en küçük bir çekince duymadan, kafa kesenlerin Irak'ta Suriye’de yaptıklarını destekliyorlar. Bu kafa kesicilerin Türkiye temsilcileri, İstanbul’da bayram namazı kılıp cihat çağrısında bulunuyor. Kafa kesicilere Türkiye’den katılıp gelen çocuklar, yaz kampına gitmiş gibi başlarına gelenleri anlatıyorlar. Bütün bunlar nasıl olabiliyor? 

Sadece bunlarla da kalmıyorlar, İstanbul’un ortasında bu kafa kesiciler, Allah-u Ekber ve Muhammediye isimli iki Caferi camisini ellerini kollarını sallayarak yakıyorlar. Yakmadan önce gelip tehdit ediyorlar camidekileri. Ne kimse yakalanıyor, ne sizin gazetelerinizde, televizyonlarınızda bir teyakkuz, bir hassasiyet ortaya çıkıyor. 

İşte en son İstanbul Gaziosmanpaşa’da bu kafa kesicilerle bağlantılı olduğu öne sürülen gruplar HDP’lilerin üzerine saldırıyorlar. Önceden hazırlandıklarının alameti farikası olarak da bir anda palalar, sopalar, elektro şok aletleri çıkıyor ortaya. İkisi ağır sekiz vatandaşımız yaralanıyor. 

Rojava’dan hep aynı feryat figan geliyor. Bu kafa kesicilerin, Türkiye sınırlarından gelip vurduğunu söylüyorlar. Avrupa ülkeleri, Irak’a, Suriye’ye giden kafa kesici vatandaşlarının hep Türkiye sınırlarından oralara girdiğini öne sürüyorlar... 

Kahire’de, Gazze’de insanlık düşmanlarını hemencecik görüp tanıyan gözleriniz, bu eli kanlı barbarları görmediği için, onları bir tehlike addetmediği için, Musul işgal edilirken konsolosluğu tahliye etme gereği bile duymuyorsunuz. 49 vatandaşımızı rehin alıyorlar. Ardından da bütün Türkiye'yi... 




 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums